Berichten

Borkum Musikfestival 19/06/2017
Borkum Musikfestival
Na maanden repeteren waren we afgelopen zaterdag te gast op het '2e Borkum Musikfestival'. Prachtig weer, met de boot, veel spanning onder de muzikanten, maar ook heel veel gezelligheid en luisteren hoe andere verenigingen het er afbrachten. We haalden 80 punten en werden derde in onze divisie. 's Avonds heerlijk gezellig gegeten in Hoogezand en teruggekeken op een mooie dag.
Vereniging wint Tine-Clevering prijs 23/05/2017
Jolt en José hebben gisteren uit handen van Commissaris van de Koning René Paas de Tine Clevering-Meijer Prijs 2017 in ontvangst genomen. De vereniging heeft deze prijs gekregen naar aanleiding van een plan voor een 'ouder en kind'-orkest. Het Prins Bernhard Cultuurfonds had een oproep gedaan voor ideeën om de dalende ledenaantallen bij muziekverenigingen tegen te gaan. De vereniging krijgt een bedrag van 5000 euro om dit plan nu uit te werken.
Top 2000 concert 01/01/2017
Top 2000 concert
Afgelopen vrijdag vond in theater Het Kielzog in Hoogezand ons Top 2000 concert plaats. De gehele avond klonken melodieën uit de Top 2000 voor een enthousiast publiek. The Eagles, The Beatles, Boudewijn de Groot, Claudia de Breij en natuurlijk Bohemian Rhapsodie van Queen, allemaal kwamen ze voorbij. De avond werd gepresenteerd door speciale gast en singer/songwriter Maarten Peters. Hij werd door het korps begeleid en bracht ook solo op gitaar nummers van Sting en The Beatles ter gehore. Na maanden repeteren was het voor de muzikanten een onvergetelijke avond. Op naar 2017!

Goud van Oud Jaarsconcert 30/12/2022
Goud van Oud Jaarsconcert
Goud van Oud met als speciale gast: Jan Henk de Groot.