Berichten

Borkum Musikfestival 19/06/2017
Borkum Musikfestival
Na maanden repeteren waren we afgelopen zaterdag te gast op het '2e Borkum Musikfestival'. Prachtig weer, met de boot, veel spanning onder de muzikanten, maar ook heel veel gezelligheid en luisteren hoe andere verenigingen het er afbrachten. We haalden 80 punten en werden derde in onze divisie. 's Avonds heerlijk gezellig gegeten in Hoogezand en teruggekeken op een mooie dag.
Vereniging wint Tine-Clevering prijs 23/05/2017
Jolt en José hebben gisteren uit handen van Commissaris van de Koning René Paas de Tine Clevering-Meijer Prijs 2017 in ontvangst genomen. De vereniging heeft deze prijs gekregen naar aanleiding van een plan voor een 'ouder en kind'-orkest. Het Prins Bernhard Cultuurfonds had een oproep gedaan voor ideeën om de dalende ledenaantallen bij muziekverenigingen tegen te gaan. De vereniging krijgt een bedrag van 5000 euro om dit plan nu uit te werken.
Top 2000 concert 01/01/2017
Top 2000 concert
Afgelopen vrijdag vond in theater Het Kielzog in Hoogezand ons Top 2000 concert plaats. De gehele avond klonken melodieën uit de Top 2000 voor een enthousiast publiek. The Eagles, The Beatles, Boudewijn de Groot, Claudia de Breij en natuurlijk Bohemian Rhapsodie van Queen, allemaal kwamen ze voorbij. De avond werd gepresenteerd door speciale gast en singer/songwriter Maarten Peters. Hij werd door het korps begeleid en bracht ook solo op gitaar nummers van Sting en The Beatles ter gehore. Na maanden repeteren was het voor de muzikanten een onvergetelijke avond. Op naar 2017!

Dodenherdenking De Stille Hof 04/05/2020
Dodenherdenking De Stille Hof
Gezien de ontwikkelingen rond het coronavirus zal de dodenherdenking dit jaar niet in de gebruikelijke vorm plaatsvinden.
Koopavondconcert Van Beresteyn Veendam 14/05/2020
Koopavondconcert Van Beresteyn Veendam
Het Fanfarecorps H.S. is dit jaar te gast bij de serie populaire koopavondconcerten in Cultuurcentrum Van Beresteyn in Veendam.
Vierkorpsenconcert 06/06/2020
Vierkorpsenconcert
Het muziekkorps geeft een concert samen met fanfarekorps Juliana uit Hoogezand, muziekvereniging Oosterbroek uit Zuidbroek en brassband Elad uit Muntendam.
Uitbuiken met Jan Henk de Groot 27/12/2020
Uitbuiken met Jan Henk de Groot
Lekker uitbuiken op derde kerstdag. Dit jaar is Jan Henk de Groot de speciale gast van onze vereniging tijdens dit concert.