Algemene ledenvergadering

Algemene ledenvergadering Aanvankelijk was het de bedoeling om de Algemene Ledenvergadering in september te laten plaatsvinden. maar omdat de repetities weer zijn gestart en er in de laatste maanden van het jaar (hard) gewerkt moet worden aan het programma voor het Eindejaarsconcert had het bestuur besloten om in de vergadering naar voren te verplaatsen naar 15 juli. Gelukkig was de opkomst groot. Alle aanwezigen pasten dan ook net in het Speulhuus omdat door de RIVM-richtlijnen een zekere afstand helaas nog nodig was. Richard nam het voorzitterschap voor zijn rekening en Saskia was de notulist. Er zijn 3 baby's binnen de vereniging geboren en tijdens de vergadering hebben de trotse ouders ons getrakteerd op gebak. We hebben nog even stil gestaan bij het overlijden van Tinus Bakema en het afscheid tijdens de crematie.

Esther werd door Richard gehuldigd vanwege haar 25 jaar lidmaatschap van HS en de KNMO. Ze kwam ooit als jong lid bij de vereniging omdat de conducteur op de lijn Groningen - Sappemeer-Oost haar vader enthousiast had gemaakt voor de vereniging. Na 25 jaar blijkt dat nog steeds terecht te zijn.

Maestro 08/10/2022
Maestro
Bekend van televisie: een hilarische avond met kandidaat dirigenten, een jury en het orkest!
Goud van Oud Jaarsconcert 30/12/2022
Goud van Oud Jaarsconcert
Goud van Oud met als speciale gast: Jan Henk de Groot.
Avondvierdaagse Veendam 25/06/2022
Avondvierdaagse Veendam
Gisteravond was de  vereniging present tijdens de intocht van de avondvierdaagse in Veendam. Het korps was verdeeld in twee groepen. De ene groep
Tuinconcert Welgelegen 22/05/2022