Algemene ledenvergadering

Algemene ledenvergadering Aanvankelijk was het de bedoeling om de Algemene Ledenvergadering in september te laten plaatsvinden. maar omdat de repetities weer zijn gestart en er in de laatste maanden van het jaar (hard) gewerkt moet worden aan het programma voor het Eindejaarsconcert had het bestuur besloten om in de vergadering naar voren te verplaatsen naar 15 juli. Gelukkig was de opkomst groot. Alle aanwezigen pasten dan ook net in het Speulhuus omdat door de RIVM-richtlijnen een zekere afstand helaas nog nodig was. Richard nam het voorzitterschap voor zijn rekening en Saskia was de notulist. Er zijn 3 baby's binnen de vereniging geboren en tijdens de vergadering hebben de trotse ouders ons getrakteerd op gebak. We hebben nog even stil gestaan bij het overlijden van Tinus Bakema en het afscheid tijdens de crematie.

Esther werd door Richard gehuldigd vanwege haar 25 jaar lidmaatschap van HS en de KNMO. Ze kwam ooit als jong lid bij de vereniging omdat de conducteur op de lijn Groningen - Sappemeer-Oost haar vader enthousiast had gemaakt voor de vereniging. Na 25 jaar blijkt dat nog steeds terecht te zijn.

Goud van Oud Jaarsconcert 30/12/2022
Goud van Oud Jaarsconcert
Goud van Oud met als speciale gast: Jan Henk de Groot.
Zondagmiddagconcert Last Monday
Zondagmiddagconcert
Gistermiddag vond er in Hotel Faber een bijzonder concert plaats. Egeländerkapel 'De Postjagers' bracht samen met blaasorkest 'New Rhythm and Brass' een
Sinterklaas is weer in het land 12/11/2022
Sinterklaas is weer in het land
Vanmiddag kwam Sinterklaas weer aan in Hoogezand-Sappemeer. Hij kwam rond 12:00 aan aan de Sluiskade in Martenshoek. Drommen kinderen en ouders stonden
In memoriam: Jan van der Meer
In memoriam: Jan van der  Meer
Het was in 1948 dat jij, Jan van der Meer voor het eerst een instrument in handen had. Je was 13 jaar, de oorlog was net voorbij. Samen met je vader, zus
Vier prominente Groningers in Maestro! 09/10/2022
Vier prominente Groningers in Maestro!
Burgemeester Adriaan Hoogendoorn, weervrouw Harma Boer, presentator Erik Hulsegge en zangeres Wia Buze gingen gisteravond de uitdaging aan. Ze dirigeerden