De repetities zijn weer los

De repetities zijn weer los Sinds 18 juni zijn we voorzichtig weer begonnen met de repetities van het muziekkorps. We houden ons strikt aan de regels van de RIVM, dus alle muzikanten zitten onder andere twee meter uit elkaar. Het is even weer wennen, maar we kunnen ons weer voorbereiden op nieuwe concerten en evenementen. Alhoewel gezien de onzekerheid mbt de corona crisis is het even afwachten in welke vorm deze activiteiten plaats gaan vinden. Maar het begin is er weer!

Koopavondconcert Van Beresteyn Veendam 29/10/2020
Koopavondconcert Van Beresteyn Veendam
Het Fanfarecorps H.S. is dit jaar te gast bij de serie populaire koopavondconcerten in Cultuurcentrum Van Beresteyn in Veendam.
Huldigingen tijdens de ledenvergadering 03/07/2020
Huldigingen tijdens de ledenvergadering
Gisteren vond de uitgestelde ledenvergadering van onze vereniging plaats. Vanwege de corona-versoepelingen kon deze vergadering eindelijk plaatsvinden,
Serenades in Midden-Groningen 25/03/2020
Serenades in Midden-Groningen
Een aantal leden hebben het idee opgepakt om in deze moeilijke en bijzondere tijden serenades te gaan geven in Midden-Groningen. Zondagavond werd er gespeeld
Meer over Tea Stamhuis
Sinds de zomer van 2019 staat er een nieuwe dirigente voor het muziekkorps. Inmiddels heeft ze haar eerste concert met onze vereniging inmiddels gehad.
Goud van Oud met Agnes Woltjes 29/12/2019
Goud van Oud met Agnes Woltjes
Gisteravond vond voor de vierde keer het Goud van Oudconcert plaats in theater Kielzog in Hoogezand. Tussen Kerst en de jaarwisseling geeft het muziekkorps