Lid worden?

Speel je een instrument of wil je graag een instrument leren spelen zoals trompet, bugel, saxofoon, slagwerk, hoorn, trombone, bariton of bas? We repeteren op donderdagavond van 19:45 tot 21:45 in ons verenigingsgebouw aan de Meint Veningastraat 51 in Hoogezand. Wil je een keer komen kijken? Neem dan even contact op via de contact pagina.

New Rhythm & Brass TT Assen 30/06/2024
New Rhythm & Brass TT Assen
Blaasorkest 'New Rhythm & Brass' treedt op bij de TT in Assen
Muziekkorps treedt op in Ufkenshuis Siddeburen 06/07/2024
Muziekkorps treedt op in Ufkenshuis Siddeburen
Het muziekkorps geeft een concert bij Zonnehuis Groep Noord locatie Ufkenshuis in Siddeburen
New Rhythm & Brass '4Mijl4You' 12/10/2024
New Rhythm & Brass '4Mijl4You'
Blaasorkest 'New Rhythm & Brass' treedt op bij de 4Mijl4You in Haren (onder voorbehoud)
Pietenorkest Intocht Sinterklaas (optie) 16/11/2024
Pietenorkest Intocht Sinterklaas (optie)
Het Pietenorkest treedt op tijdens de intocht van Sinterklaas in Hoogezand en Sappemeer.
Jubileumconcert, Reis door de tijd met HS 04/01/2025
Jubileumconcert, Reis door de tijd met HS
De vereniging bestaat 125 jaar! We reizen tijdens dit concert door de tijd met muziek van vroeger en nu.
De locatie is Theater Kielzog in Hoogezand.
Druk weekend Afgelopen zondag
Druk weekend
Vanmiddag speelde blaasorkest ‘New Rhythm and Brass’ op de landbouwbeurs in Vlagtwedde. Ondanks het slechte weer, vaderdag, het EK voetbal en Delfsail
Intocht avondvierdaagse 2024 01/06/2024
Intocht avondvierdaagse 2024
Gisteravond was de vereniging weer present bij het Huis van Bestuur en Cultuur in Hoogezand. Daar liep de route van de intocht van de avondvierdaagse langs
De vlag is weer in top 12/05/2024
De vlag is weer in top
Vanmorgen vroeg om 09:00 hebben Esther en Martin op trompet weer de muzikale begeleiding verzorgd van de 'Dag van de verpleging'  in het Martiniziekenhuis.
Dodenherdenking op 'De Stille Hof' 05/05/2024
Dodenherdenking op 'De Stille Hof'
Gisteravond was het muziekkorps te vinden op begraafplaats 'De Stille Hof'. Daar vonden de plechtigheden plaats rond de dodenherdenking in Hoogezand. Naast