We gaan weer los! 02/06/2021

We gaan weer los! Nu de coronamaatregelen weer wat versoepeld zijn, mogen ook muziekverenigingen weer repeteren. Morgenavond gaan we weer los, maar voorafgaand moest ons clubgebouw natuurlijk wel eerst weer schoongemaakt worden en kon de tuin ook een goede beurt gebruiken. Afgelopen zaterdag hebben flink wat actieve leden deze klus weer geklaard zodat ons zustervereniging dinsdag en woensdag kon repeteren en ons muziekkorps donderdag er weer tegen aan kan.

Concert met Jan Henk de Groot 30/12/2021
Concert met Jan Henk de Groot
Een gezellige avond met Jan Henk de Groot en het Fanfarecorps H.S.
Open cultuurdag Midden-Groningen 28/08/2021
Open cultuurdag Midden-Groningen
Vandaag hield het muziekkorps een open repetitie in de raadszaal van het huis van Cultuur en Bestuur van Midden-Groningen in Hoogezand. Allerlei culturele
In memoriam: Tinus Bakema (1927 - 2021) 08/01/2021
In memoriam: Tinus Bakema (1927 - 2021)
Op 4 januari bereikte ons het bericht van het overlijden van Tinus Bakema.

Tinus werd in 1956 lid van H-S via zijn vader, eerst als vaandeldrager
Huldigingen tijdens de ledenvergadering 03/07/2020
Huldigingen tijdens de ledenvergadering
Gisteren vond de uitgestelde ledenvergadering van onze vereniging plaats. Vanwege de corona-versoepelingen kon deze vergadering eindelijk plaatsvinden,