We gaan weer los! 02/06/2021

We gaan weer los! Nu de coronamaatregelen weer wat versoepeld zijn, mogen ook muziekverenigingen weer repeteren. Morgenavond gaan we weer los, maar voorafgaand moest ons clubgebouw natuurlijk wel eerst weer schoongemaakt worden en kon de tuin ook een goede beurt gebruiken. Afgelopen zaterdag hebben flink wat actieve leden deze klus weer geklaard zodat ons zustervereniging dinsdag en woensdag kon repeteren en ons muziekkorps donderdag er weer tegen aan kan.
Steun ons deze week! 28/05/2021
Steun ons deze week!
Deze week is er weer de Anjeractie van het Prins Bernard Cultuurfonds en tijdens actie stort het fonds 100% van jouw donatie aan onze vereniging.
Je
In memoriam: Tinus Bakema (1927 - 2021) 08/01/2021
In memoriam: Tinus Bakema (1927 - 2021)
Op 4 januari bereikte ons het bericht van het overlijden van Tinus Bakema.

Tinus werd in 1956 lid van H-S via zijn vader, eerst als vaandeldrager
Huldigingen tijdens de ledenvergadering 03/07/2020
Huldigingen tijdens de ledenvergadering
Gisteren vond de uitgestelde ledenvergadering van onze vereniging plaats. Vanwege de corona-versoepelingen kon deze vergadering eindelijk plaatsvinden,