Dodenherdenking 05/05/2022

Dodenherdenking Gisteravond verleende de vereniging haar medewerking aan de dodenherdenking op de Stille Hof. Tijdens de aankomst van de stoet speelde het muziekkorps koralen. Na het trompetsignaal en de twee minuten stilte klonk het Wilhelmus. Na de gedichten en de toespraak van wethouder Verschuren mocht iedereen een bloem bij het monument leggen. Het korps speelde hierbij ‘Muziek voor 4 mei’, een compilatie die ook op de Dam wordt gespeeld.

Maestro 08/10/2022
Maestro
Bekend van televisie: een hilarische avond met kandidaat dirigenten, een jury en het orkest!
Goud van Oud Jaarsconcert 30/12/2022
Goud van Oud Jaarsconcert
Goud van Oud met als speciale gast: Jan Henk de Groot.
Avondvierdaagse Veendam 25/06/2022
Avondvierdaagse Veendam
Gisteravond was de  vereniging present tijdens de intocht van de avondvierdaagse in Veendam. Het korps was verdeeld in twee groepen. De ene groep
Tuinconcert Welgelegen 22/05/2022
Tuinconcert Welgelegen
Vandaag gaf het muziekkorps een concert in de tuin van Borg Welgelegen in Sappemeer. Voor de mensen die het concert van donderdag hadden gemist of
Koopavondconcert VanBeresteyn 20/05/2022
Koopavondconcert VanBeresteyn
Gisteravond trad het muziekkorps op in de foyer van theater Van Beresteyn in Veendam. Het was één in een serie van vele die regelmatig in Van Beresteyn
Huldingingen tijdens ledenvergadering 26/03/2022
Huldingingen tijdens ledenvergadering
Tijdens onze Algemene Ledenvergadering op 17 maart 2022 heeft onze voorzitter, Dorien Bakema, een aantal jubilarissen in het zonnetje gezet.
Dorien