Berichten

Borkum Musikfestival 19/06/2017
Borkum Musikfestival
Na maanden repeteren waren we afgelopen zaterdag te gast op het '2e Borkum Musikfestival'. Prachtig weer, met de boot, veel spanning onder de muzikanten, maar ook heel veel gezelligheid en luisteren hoe andere verenigingen het er afbrachten. We haalden 80 punten en werden derde in onze divisie. 's Avonds heerlijk gezellig gegeten in Hoogezand en teruggekeken op een mooie dag.
Vereniging wint Tine-Clevering prijs 23/05/2017
Jolt en José hebben gisteren uit handen van Commissaris van de Koning René Paas de Tine Clevering-Meijer Prijs 2017 in ontvangst genomen. De vereniging heeft deze prijs gekregen naar aanleiding van een plan voor een 'ouder en kind'-orkest. Het Prins Bernhard Cultuurfonds had een oproep gedaan voor ideeën om de dalende ledenaantallen bij muziekverenigingen tegen te gaan. De vereniging krijgt een bedrag van 5000 euro om dit plan nu uit te werken.
Top 2000 concert 01/01/2017
Top 2000 concert
Afgelopen vrijdag vond in theater Het Kielzog in Hoogezand ons Top 2000 concert plaats. De gehele avond klonken melodieën uit de Top 2000 voor een enthousiast publiek. The Eagles, The Beatles, Boudewijn de Groot, Claudia de Breij en natuurlijk Bohemian Rhapsodie van Queen, allemaal kwamen ze voorbij. De avond werd gepresenteerd door speciale gast en singer/songwriter Maarten Peters. Hij werd door het korps begeleid en bracht ook solo op gitaar nummers van Sting en The Beatles ter gehore. Na maanden repeteren was het voor de muzikanten een onvergetelijke avond. Op naar 2017!

Ouder & kindconcert Today
Ouder & kindconcert
Na het succes van het Disney concert van vorig jaar brengt de vereniging opnieuw een concert speciaal voor kinderen. Ons pas opgericht ouder & kindorkest
Dodenherdenking op de Stille Hof 04/05/2019
Dodenherdenking op de Stille Hof
Het muziekkorps verleent haar medewerking aan de dodenherdenking op de Stille Hof in Hoogezand.
Rondje Midden-Groningen 25/05/2019
Rondje Midden-Groningen
Het muziekkorps gaat net als vorig jaar op pad met een bus van het busmuseum en geeft een concert op verschillende plekken in de gemeente.
New Rhythm and Brass treedt op in Vlagtwedde 16/06/2019
New Rhythm and Brass treedt op in Vlagtwedde
New Rhythm and Brass treedt op in de tuin van huize Voor Anker 20/06/2019
New Rhythm and Brass treedt op in de tuin van huize Voor Anker
New Rhythm and Brass treedt bij mooi weer op in de tuin van huize Voor Anker.