Koopavondconcert VanBeresteyn 20/05/2022

Koopavondconcert VanBeresteyn Gisteravond trad het muziekkorps op in de foyer van theater Van Beresteyn in Veendam. Het was één in een serie van vele die regelmatig in Van Beresteyn georganiseerd worden. Vanwege de tijdelijke uitval van onze dirigente werd het korps gedirigeerd door Heerko Koops. We zijn hem daar zeer erkentelijk voor. De foyer zat al vroeg vrij vol en het publiek kon deze avond genieten van een afwisselend en populair programma met vele bekende nummers. Muziek uit musicals, films, de top 2000 passeerden de revue en natuurlijk ontbraken een aantal marsen niet. De werken werden aan elkaar gepraat door Bert Kraan. Ook één van zijn lievelingsnummers uit de musical 'Phantom of the Opera' kwam voorbij. ('All I ask of you') Zoals de regelmatige bezoekers van de koopavondconcerten weten, eindigde de avond met 'Sag beim Abschied leise Servus' dat deze keer door Bert onder begeleiding van het muziekkorps werd gezongen. We komen graag nog een keer terug in een nieuw seizoen koopavondconcerten!

Video van ParkstadVeendam.nl

Maestro 08/10/2022
Maestro
Bekend van televisie: een hilarische avond met kandidaat dirigenten, een jury en het orkest!
Goud van Oud Jaarsconcert 30/12/2022
Goud van Oud Jaarsconcert
Goud van Oud met als speciale gast: Jan Henk de Groot.
Avondvierdaagse Veendam 25/06/2022
Avondvierdaagse Veendam
Gisteravond was de  vereniging present tijdens de intocht van de avondvierdaagse in Veendam. Het korps was verdeeld in twee groepen. De ene groep
Tuinconcert Welgelegen 22/05/2022
Tuinconcert Welgelegen
Vandaag gaf het muziekkorps een concert in de tuin van Borg Welgelegen in Sappemeer. Voor de mensen die het concert van donderdag hadden gemist of
Dodenherdenking 05/05/2022
Dodenherdenking
Gisteravond verleende de vereniging haar medewerking aan de dodenherdenking op de Stille Hof. Tijdens de aankomst van de stoet speelde het muziekkorps
Huldingingen tijdens ledenvergadering 26/03/2022
Huldingingen tijdens ledenvergadering
Tijdens onze Algemene Ledenvergadering op 17 maart 2022 heeft onze voorzitter, Dorien Bakema, een aantal jubilarissen in het zonnetje gezet.
Dorien