Koopavondconcert VanBeresteyn 20/05/2022

Koopavondconcert VanBeresteyn Gisteravond trad het muziekkorps op in de foyer van theater Van Beresteyn in Veendam. Het was één in een serie van vele die regelmatig in Van Beresteyn georganiseerd worden. Vanwege de tijdelijke uitval van onze dirigente werd het korps gedirigeerd door Heerko Koops. We zijn hem daar zeer erkentelijk voor. De foyer zat al vroeg vrij vol en het publiek kon deze avond genieten van een afwisselend en populair programma met vele bekende nummers. Muziek uit musicals, films, de top 2000 passeerden de revue en natuurlijk ontbraken een aantal marsen niet. De werken werden aan elkaar gepraat door Bert Kraan. Ook één van zijn lievelingsnummers uit de musical 'Phantom of the Opera' kwam voorbij. ('All I ask of you') Zoals de regelmatige bezoekers van de koopavondconcerten weten, eindigde de avond met 'Sag beim Abschied leise Servus' dat deze keer door Bert onder begeleiding van het muziekkorps werd gezongen. We komen graag nog een keer terug in een nieuw seizoen koopavondconcerten!

Video van ParkstadVeendam.nl

Maestro Saturday
Maestro
Vier Grunneger Maestro's dirigeren het orkest: burgemeester Adriaan Hoogendoorn, weervrouw Harma Boer, presentator Erik Hulsegge en zangeres Wia Buze onder
Goud van Oud Jaarsconcert 30/12/2022
Goud van Oud Jaarsconcert
Goud van Oud met als speciale gast: Jan Henk de Groot.
Grunneger Maestro's dirigeren het orkest
Burgemeester Adriaan Hoogendoorn, weervrouw Harma Boer, presentator Erik Hulsegge en zangeres Wia Buze gaan de uitdaging aan! Op zaterdag 8 oktober gaan
Wia Buze en Harma Boer Last Thursday
Wia Buze en Harma Boer