De vereniging

De vereniging Fanfarecorps H.S. (Hoogezand-Sappemeer) is een actieve muziekvereniging die bestaat uit een muziekkorps in fanfarebezetting en blaasorkest 'New Rythm and Brass'.

Als muziekvereniging in Hoogezand-Sappemeer werken we aan ‘een nieuwe jas’ voor het fanfarecorps; met bekende, lichte muziek op aansprekende locaties. We werken aan samenwerkingen met de muziekschool en met basisscholen. De reacties zijn positief en de concerten worden door een groeiend publiek enorm gewaardeerd.

Voor meer informatie en boekingen kunt u terecht bij het secretariaat.Fanfarecorps H.S. is opgericht in 1900 en is niet weg te denken uit de geschiedenis van Hoogezand-Sappemeer. Sinds 2012 staat het orkest onder leiding van José Toribio. De repetities worden gehouden op de donderdagavond in ons eigen verenigingsgebouw in Hoogezand.

Ouder & kindconcert Today
Ouder & kindconcert
Na het succes van het Disney concert van vorig jaar brengt de vereniging opnieuw een concert speciaal voor kinderen. Ons pas opgericht ouder & kindorkest
Dodenherdenking op de Stille Hof 04/05/2019
Dodenherdenking op de Stille Hof
Het muziekkorps verleent haar medewerking aan de dodenherdenking op de Stille Hof in Hoogezand.
Rondje Midden-Groningen 25/05/2019
Rondje Midden-Groningen
Het muziekkorps gaat net als vorig jaar op pad met een bus van het busmuseum en geeft een concert op verschillende plekken in de gemeente.
New Rhythm and Brass treedt op in Vlagtwedde 16/06/2019
New Rhythm and Brass treedt op in Vlagtwedde
New Rhythm and Brass treedt op in de tuin van huize Voor Anker 20/06/2019
New Rhythm and Brass treedt op in de tuin van huize Voor Anker
New Rhythm and Brass treedt bij mooi weer op in de tuin van huize Voor Anker.
Gratis kinderconcert!
Komende zondag 24 maart geeft het fanfarecorps H.S. een kinderconcert in theater Kielzog in Hoogezand. Iedereen die blij wordt van muziek van Harry Potter,
New Rhythm and Brass in St. Jozef 31/01/2019
New Rhythm and Brass in St. Jozef