De vereniging

De vereniging Fanfarecorps H.S. (Hoogezand-Sappemeer) is een actieve muziekvereniging die bestaat uit een muziekkorps in fanfarebezetting en blaasorkest 'New Rythm and Brass'.

Als muziekvereniging in Hoogezand-Sappemeer werken we aan ‘een nieuwe jas’ voor het fanfarecorps; met bekende, lichte muziek op aansprekende locaties. We werken aan samenwerkingen met de muziekschool en met basisscholen. De reacties zijn positief en de concerten worden door een groeiend publiek enorm gewaardeerd.

Voor meer informatie en boekingen kunt u terecht bij het secretariaat. Fanfarecorps H.S. is opgericht in 1900 en is niet weg te denken uit de geschiedenis van Hoogezand-Sappemeer. Sinds 2012 stond het orkest enkele jaren onder leiding van José Toribio gevolgd door Tea Stamhuis. Nu heeft Heerko Koops het stokje overgenomen. De repetities worden gehouden op de donderdagavond in ons eigen verenigingsgebouw in Hoogezand.

Goud van Oud Jaarsconcert 30/12/2022
Goud van Oud Jaarsconcert
Goud van Oud met als speciale gast: Jan Henk de Groot.
Zondagmiddagconcert Last Monday
Zondagmiddagconcert
Gistermiddag vond er in Hotel Faber een bijzonder concert plaats. Egeländerkapel 'De Postjagers' bracht samen met blaasorkest 'New Rhythm and Brass' een
Sinterklaas is weer in het land 12/11/2022
Sinterklaas is weer in het land
Vanmiddag kwam Sinterklaas weer aan in Hoogezand-Sappemeer. Hij kwam rond 12:00 aan aan de Sluiskade in Martenshoek. Drommen kinderen en ouders stonden
In memoriam: Jan van der Meer
In memoriam: Jan van der  Meer
Het was in 1948 dat jij, Jan van der Meer voor het eerst een instrument in handen had. Je was 13 jaar, de oorlog was net voorbij. Samen met je vader, zus
Vier prominente Groningers in Maestro! 09/10/2022
Vier prominente Groningers in Maestro!
Burgemeester Adriaan Hoogendoorn, weervrouw Harma Boer, presentator Erik Hulsegge en zangeres Wia Buze gingen gisteravond de uitdaging aan. Ze dirigeerden