Huldingingen tijdens ledenvergadering 26/03/2022

Huldingingen tijdens ledenvergadering Tijdens onze Algemene Ledenvergadering op 17 maart 2022 heeft onze voorzitter, Dorien Bakema, een aantal jubilarissen in het zonnetje gezet.
Dorien sprak niet alleen haar waardering uit voor het jarenlange musiceren van deze leden, maar ook het actief zijn binnen verschillende commissies of het uitoefenen van eerdere functies.
Ze sprak met veel lof over de inzet van de volgende leden:
- Miranda Bosman, 25 jaar KNMO lid.
- Gert Wijnand, 40 jaar KNMO lid.
- Klaas Boer, 50 jaar HS lid.
- Cobie Visser, 50 jaar HS en KNMO lid.
- Margriet van der Meer, 50 jaar HS en KNMO lid.
- Klaas van der Meer, 60 jaar HS en KNMO lid.
- Jan van der Meer, 70 jaar HS lid.
Tevens is Klaas van der Meer benoemd tot Erelid van onze vereniging!! Niet alleen vanwege zijn 60 jaar lidmaatschap maar ook voor zijn uitzonderlijke jarenlange inzet als technisch leider en de wijze waarop hij zich inzet in verschillende commissies. Dit alles draagt bij aan een positieve sfeer en saamhorigheid binnen onze vereniging.
Helaas ontbreekt Klaas Boer op de foto’s.

Maestro 08/10/2022
Maestro
Bekend van televisie: een hilarische avond met kandidaat dirigenten, een jury en het orkest!
Goud van Oud Jaarsconcert 30/12/2022
Goud van Oud Jaarsconcert
Goud van Oud met als speciale gast: Jan Henk de Groot.
Avondvierdaagse Veendam 25/06/2022
Avondvierdaagse Veendam
Gisteravond was de  vereniging present tijdens de intocht van de avondvierdaagse in Veendam. Het korps was verdeeld in twee groepen. De ene groep
Tuinconcert Welgelegen 22/05/2022