Dodenherdenking De Stille Hof
Dodenherdenking De Stille Hof 04/05/2020
Gezien de ontwikkelingen rond het coronavirus zal de dodenherdenking dit jaar niet in de gebruikelijke vorm plaatsvinden.
Koopavondconcert Van Beresteyn Veendam
Koopavondconcert Van Beresteyn Veendam 14/05/2020
Het Fanfarecorps H.S. is dit jaar te gast bij de serie populaire koopavondconcerten in Cultuurcentrum Van Beresteyn in Veendam.
Vierkorpsenconcert
Vierkorpsenconcert 06/06/2020
Het muziekkorps geeft een concert samen met fanfarekorps Juliana uit Hoogezand, muziekvereniging Oosterbroek uit Zuidbroek en brassband Elad uit Muntendam.
Uitbuiken met Jan Henk de Groot
Uitbuiken met Jan Henk de Groot 27/12/2020
Lekker uitbuiken op derde kerstdag. Dit jaar is Jan Henk de Groot de speciale gast van onze vereniging tijdens dit concert.
Serenades in Midden-Groningen 25/03/2020
Serenades in Midden-Groningen
Een aantal leden hebben het idee opgepakt om in deze moeilijke en bijzondere tijden serenades te gaan geven in Midden-Groningen. Zondagavond werd er gespeeld
Meer over Tea Stamhuis
Sinds de zomer van 2019 staat er een nieuwe dirigente voor het muziekkorps. Inmiddels heeft ze haar eerste concert met onze vereniging inmiddels gehad.
Goud van Oud met Agnes Woltjes 29/12/2019
Goud van Oud met Agnes Woltjes
Gisteravond vond voor de vierde keer het Goud van Oudconcert plaats in theater Kielzog in Hoogezand. Tussen Kerst en de jaarwisseling geeft het muziekkorps
Agnes Woltjes te gast op repetitie 13/12/2019