Goud van Oudjaar
Goud van Oudjaar 28/12/2019
De mooiste nummers uit de Top 2000 uitgevoerd door het Fanfarecorps H.S. met als speciale gast Agnes Woltjes. Een gezellig concert tussen Kerst en Oudjaar in Theater Kielzog in Hoogezand. Kaarten kosten EUR 12,50 en zijn te reserveren via deze site. Ze zijn ook verkrijgbaar bij de Primera aan de Hoofdstraat 96 in Hoogezand.
Kinderconcert
Kinderconcert 05/04/2020
De vereniging brengt een speciaal concert voor de jongste generatie.
Dodenherdenking De Stille Hof
Dodenherdenking De Stille Hof 04/05/2020
Ook dit jaar verleent de vereniging haar medewerking tijdens de Dodenherdenking op de Stille Hof in Hoogezand.
Koopavondconcert Van Beresteyn Veendam
Koopavondconcert Van Beresteyn Veendam 14/05/2020
Het Fanfarecorps H.S. is dit jaar te gast bij de serie populaire koopavondconcerten in Cultuurcentrum Van Beresteyn in Veendam.
Concert met meerdere korpsen
Concert met meerdere korpsen 06/06/2020
Samen met het muziekkorps brengen een aantal korpsen uit de omgeving weer een mooi concert. Nadere informatie volgt.
Uitbuiken met Jan Henk de Groot
Uitbuiken met Jan Henk de Groot 27/12/2020
Lekker uitbuiken op derde kerstdag. Dit jaar is Jan Henk de Groot de speciale gast van onze vereniging tijdens dit concert.
Goud van Oudjaar 2019!
Ook dit jaar brengt het Fanfarecorps H.S. weer een speciaal concert tussen Kerst en de jaarwisseling. Speciale gast is dit jaar zangeres Agnes Woltjes.
Sinterklaas op bezoek Yesterday
Sinterklaas op bezoek
Afgelopen donderdag werd er aan het einde van de wekelijkse repetitie hard op de deur geklopt. En ja hoor, Sinterklaas had aan het einde van een zeer drukke
Intocht Sinterklaas 16/11/2019
Intocht Sinterklaas
Vandaag is de Sint weer aangekomen in Hoogezand-Sappemeer. Eerst kwam de goedheiligman aan met zijn boot in Martenshoek, begeleid door een pietenorkestje.
Klusdag oktober 2019 26/10/2019
Klusdag oktober 2019
Vandaag was er weer een gezellige klusdag in en rondom het verenigingsgebouw. Er zijn flink weer wat bladeren geruimd en het onkruid stond er ook inmiddels