Open cultuurdag Midden-Groningen 28/08/2021

Open cultuurdag Midden-Groningen Vandaag hield het muziekkorps een open repetitie in de raadszaal van het huis van Cultuur en Bestuur van Midden-Groningen in Hoogezand. Allerlei culturele verenigingen presenteerden zich vandaag aan het begin van het culturele seizoen. Ten minste als de versoepelde corona maatregelen het seizoen weer een beetje toelaten. De vereniging is inmiddels druk bezig met het concert met Jan Henk de Groot, komende winter in theater Kielzog.

Concert met Jan Henk de Groot 30/12/2021
Concert met Jan Henk de Groot
Een gezellige avond met Jan Henk de Groot en het Fanfarecorps H.S.
We gaan weer los! 02/06/2021
We gaan weer los!
Nu de coronamaatregelen weer wat versoepeld zijn, mogen ook muziekverenigingen weer repeteren. Morgenavond gaan we weer los, maar voorafgaand moest ons
In memoriam: Tinus Bakema (1927 - 2021) 08/01/2021
In memoriam: Tinus Bakema (1927 - 2021)
Op 4 januari bereikte ons het bericht van het overlijden van Tinus Bakema.

Tinus werd in 1956 lid van H-S via zijn vader, eerst als vaandeldrager
Huldigingen tijdens de ledenvergadering 03/07/2020
Huldigingen tijdens de ledenvergadering
Gisteren vond de uitgestelde ledenvergadering van onze vereniging plaats. Vanwege de corona-versoepelingen kon deze vergadering eindelijk plaatsvinden,