Intocht Sinterklaas in Hoogezand-Sappemeer 13/11/2021

Intocht Sinterklaas in Hoogezand-Sappemeer Vandaag is Sinterklaas weer aangekomen in Hoogezand en Sappemeer. De stoomboot kwam rond 12 uur aan bij de kade in Martenshoek. Hij werd begeleid door de Piet die voor de verbindingen zorgt en een groep muziekpieten. Zij speelden leuke sinterklaasliedjes zodat de kinderen luid zingend Sinterklaas weer welkom konden heten. Met een bus van het busmuseum werden Sinterklaas vervolgens naar de Pleiaden, de Hooge Meeren en Sappemeer gebracht waar overal veel kinderen met Sinterklaas, maar ook met de muziekpieten op de foto gingen.

Maestro 08/10/2022
Maestro
Bekend van televisie: een hilarische avond met kandidaat dirigenten, een jury en het orkest!
Goud van Oud Jaarsconcert 30/12/2022
Goud van Oud Jaarsconcert
Goud van Oud met als speciale gast: Jan Henk de Groot.
Avondvierdaagse Veendam 25/06/2022
Avondvierdaagse Veendam
Gisteravond was de  vereniging present tijdens de intocht van de avondvierdaagse in Veendam. Het korps was verdeeld in twee groepen. De ene groep
Tuinconcert Welgelegen 22/05/2022