New Rhythm and Brass

New Rhythm and Brass Onderdeel van onze vereniging is New Rhythm and Brass. Dit orkest bestaande uit leden van het fanfarecorps, speelt muziek die zijn oorsprong vindt in de periode van de Duitse dans- en schlagermuziek vanaf de zestiger jaren tot nu. Grote bekende is natuurlijk de band van James Last, maar daarnaast wordt er ook Noord- en Zuid-Amerikaanse en populaire muziek toegevoegd aan het repetoire van de band.

De muzikale leiding van het orkest is in handen van Klaas van der Meer.Het orkest is in omvang kleiner dan het Fanfarecorps en daarom goed te boeken voor kleine ruimtes.

Ook op jaarmarkten, dorpsfeesten en besloten feesten is het orkest een waardevolle aanvulling op een programma! De aansprekende muziek wordt door een brede doelgroep gewaardeerd. Wilt u het orkest boeken? Neem voor het afstemmen van prijzen contact op via het contactformulier.

Goud van Oud Jaarsconcert 30/12/2022
Goud van Oud Jaarsconcert
Goud van Oud met als speciale gast: Jan Henk de Groot.
Zondagmiddagconcert Last Monday
Zondagmiddagconcert
Gistermiddag vond er in Hotel Faber een bijzonder concert plaats. Egeländerkapel 'De Postjagers' bracht samen met blaasorkest 'New Rhythm and Brass' een
Sinterklaas is weer in het land 12/11/2022
Sinterklaas is weer in het land
Vanmiddag kwam Sinterklaas weer aan in Hoogezand-Sappemeer. Hij kwam rond 12:00 aan aan de Sluiskade in Martenshoek. Drommen kinderen en ouders stonden
In memoriam: Jan van der Meer
In memoriam: Jan van der  Meer
Het was in 1948 dat jij, Jan van der Meer voor het eerst een instrument in handen had. Je was 13 jaar, de oorlog was net voorbij. Samen met je vader, zus
Vier prominente Groningers in Maestro! 09/10/2022
Vier prominente Groningers in Maestro!
Burgemeester Adriaan Hoogendoorn, weervrouw Harma Boer, presentator Erik Hulsegge en zangeres Wia Buze gingen gisteravond de uitdaging aan. Ze dirigeerden