New Rhythm and Brass

New Rhythm and Brass Onderdeel van onze vereniging is New Rhythm and Brass. Dit orkest bestaande uit leden van het fanfarecorps, speelt muziek die zijn oorsprong vindt in de periode van de Duitse dans- en schlagermuziek vanaf de zestiger jaren tot nu. Grote bekende is natuurlijk de band van James Last, maar daarnaast wordt er ook Noord- en Zuid-Amerikaanse en populaire muziek toegevoegd aan het repetoire van de band.

De muzikale leiding van het orkest is in handen van Klaas van der Meer.Het orkest is in omvang kleiner dan het Fanfarecorps en daarom goed te boeken voor kleine ruimtes.

Ook op jaarmarkten, dorpsfeesten en besloten feesten is het orkest een waardevolle aanvulling op een programma! De aansprekende muziek wordt door een brede doelgroep gewaardeerd. Wilt u het orkest boeken? Neem voor het afstemmen van prijzen contact op via het contactformulier.

Intocht Sinterklaas 16/11/2019
Intocht Sinterklaas
De vereniging verleent net als vorig jaar weer haar medewerking aan de intocht van de Goedheiligman.
Terugblik ouder- en kindorkest 2018/2019 22/09/2019
Afgelopen donderdag is het Ouder- en kindorkest weer van start gegaan. Elke donderdag repeteren ze vanaf 18:45 voorafgaand aan de repetitie van het muziekkorps
Clubgebouw weer klaar voor de zomer 20/07/2019
Clubgebouw weer klaar voor de zomer