New Rhythm and Brass

New Rhythm and Brass Onderdeel van onze vereniging is New Rhythm and Brass. Dit orkest bestaande uit leden van het fanfarecorps, speelt muziek die zijn oorsprong vindt in de periode van de Duitse dans- en schlagermuziek vanaf de zestiger jaren tot nu. Grote bekende is natuurlijk de band van James Last, maar daarnaast wordt er ook Noord- en Zuid-Amerikaanse en populaire muziek toegevoegd aan het repetoire van de band.

De muzikale leiding van het orkest is in handen van Klaas van der Meer.Het orkest is in omvang kleiner dan het Fanfarecorps en daarom goed te boeken voor kleine ruimtes.

Ook op jaarmarkten, dorpsfeesten en besloten feesten is het orkest een waardevolle aanvulling op een programma! De aansprekende muziek wordt door een brede doelgroep gewaardeerd. Wilt u het orkest boeken? Neem voor het afstemmen van prijzen contact op via het contactformulier.

Koopavondconcert Van Beresteyn Veendam 29/10/2020
Koopavondconcert Van Beresteyn Veendam
Het Fanfarecorps H.S. is dit jaar te gast bij de serie populaire koopavondconcerten in Cultuurcentrum Van Beresteyn in Veendam.
Uitbuiken met Jan Henk de Groot 27/12/2020
Uitbuiken met Jan Henk de Groot
Lekker uitbuiken op derde kerstdag. Dit jaar is Jan Henk de Groot de speciale gast van onze vereniging tijdens dit concert.
We hebben deze week je steun hard nodig! 23/05/2020
We hebben deze week je steun hard nodig!
Door het coronavirus zit ook het lokale culturele leven in zwaar weer. Vandaar dat we deze week een mobiele collecte doen, onder de vlag van het Cultuurfonds.
Serenades in Midden-Groningen 25/03/2020
Serenades in Midden-Groningen
Een aantal leden hebben het idee opgepakt om in deze moeilijke en bijzondere tijden serenades te gaan geven in Midden-Groningen. Zondagavond werd er gespeeld
Meer over Tea Stamhuis
Sinds de zomer van 2019 staat er een nieuwe dirigente voor het muziekkorps. Inmiddels heeft ze haar eerste concert met onze vereniging inmiddels gehad.
Goud van Oud met Agnes Woltjes 29/12/2019
Goud van Oud met Agnes Woltjes
Gisteravond vond voor de vierde keer het Goud van Oudconcert plaats in theater Kielzog in Hoogezand. Tussen Kerst en de jaarwisseling geeft het muziekkorps