Dodenherdenking De Stille Hof 05/05/2023

Dodenherdenking De Stille Hof Gisteravond verleende het muziekkorps haar medewerking aan de plechtigheden rondom de dodenherdenking op de Stille Hof in Hoogezand. Wethouder Erik Drenth was donderdagavond namens het gemeentebestuur aanwezig. Na de twee minuten stilte en het volkslied werden kransen gelegd bij het monument. De herdenking werd afgesloten door een gedicht van basisschoolleerlingen en een toespraak door de wethouder. Daarna konden de aanwezigen een bloem neerleggen bij het monument onder begeleiding van muziek van het korps.

Meerkorpsen concert 23/03/2024
Meerkorpsen concert
Meerdere korpsen uit de gemeente Midden-Groningen geven deze avond een fantastisch concert in de Vredekerk in Hoogezand.
Sing a long, la la la! 31/12/2023
Sing a long, la la la!
Gisteravond vond in theater Kielzog het Sing-a-long-concert plaats van onze vereniging. Een avond lang smartlappen, musicalmelodiƫn, klassiekers en muziek
Leuk kinderconcert 14/10/2023