Kerstavond in Zuidlaren 25/12/2022

Kerstavond in Zuidlaren Gisteravond speelde een koperensemble uit het muziekkorps tijdens de kerstavond in de Ontmoetingskerk in Zuidlaren. Voorafgaand van de dienst speelden de groep verschillende kerstnummers om de kerkgangers muzikaal op te warmen. Het thema van de dienst was 'Levenslicht' en de samenzang van de koralen tijdens de dienst werd begeleid door de organist en het koperensemble. Tijdens de collecte klonk 'Mary's Boy Child' in een bewerking van Philip Sparke. Daarnaast kon het publiek genieten van de nummers 'Noƫl', 'Ave Maria' en 'De herdertjes lagen bij nachte' uitgevoerd door een solist en piano. Al met al een mooie en muzikale dienst.

Meerkorpsen concert 23/03/2024
Meerkorpsen concert
Meerdere korpsen uit de gemeente Midden-Groningen geven deze avond een fantastisch concert in de Vredekerk in Hoogezand.
Sing a long, la la la! 31/12/2023
Sing a long, la la la!
Gisteravond vond in theater Kielzog het Sing-a-long-concert plaats van onze vereniging. Een avond lang smartlappen, musicalmelodiƫn, klassiekers en muziek
Leuk kinderconcert 14/10/2023