Zondagmiddagconcert 28/11/2022

Zondagmiddagconcert Gistermiddag vond er in Hotel Faber een bijzonder concert plaats. Egeländerkapel 'De Postjagers' bracht samen met blaasorkest 'New Rhythm and Brass' een dubbelconcert. Polka's, walsen en marsen, gespeeld door de Postjagers, afgewisseld met populaire muziek uit de jaren 60, 70 en 80, gespeeld door New Rhythm and Brass. Het idee was al een paar jaar geleden ontstaan, maar door de corona pandemie kon het pas gisteren plaatsvinden. Een goed gevulde zaal genoot van de twee orkesten geleid door respectievelijk Onno Jagers en Klaas van der Meer.

Kinderconcert 01/04/2023
Kinderconcert
Op 1 of 2 april geeft het muziekkorps een concert voor de jongsten onder ons: het kinderconcert!
Meerkorpsenconcert 03/06/2023
Meerkorpsenconcert
Naast onze vereniging kunt u tijdens dit concert ook genieten van een aantal korpsen uit de omgeving.
Sing-a-long concert 30/12/2023
Sing-a-long concert
Zing mee met de bekende melodieën tijdens dit concert.
New Rhythm & Brass in de Ruyterflat 11/01/2023
New Rhythm & Brass in de Ruyterflat
Vanavond speelde blaasorkest New Rhythm & Brass in de Ruyterflat in Hoogezand. Het was na de coronaperiode weer één van de eerste muziekavonden.
Oudjaar met Jan Henk de Groot 31/12/2022
Oudjaar met Jan Henk de Groot
Eindelijk na drie jaar kon er gisteravond weer een oudjaarsconcert gegeven worden. Afgelopen jaren kon het helaas niet doorgaan vanwege de coronapandemie,
Kerstavond in Zuidlaren 25/12/2022