Jubileum tijdens ledenvergadering 29/03/2024

Jubileum tijdens ledenvergadering
Gisteren is tijdens de ledenvergadering Hendrik gehuldigd, in 2016 was hij 25 jaar lid van HS en in 2023 was hij 40 jaar lid van de KNMO. De beide speldjes zijn gisteren door Dorien uitgedeeld, want het was nogal een puzzel om deze datums te bepalen.
De eerste stukjes van de puzzel werden in 1973 gelegd bij ‘Kunst en Strijd’ in Muntendam. Daar legde hij de basis voor een mooie muzikale carrière. Later gaat hij samenwonen in Sappemeer en wordt gevraagd om lid te worden bij HS. Daar vindt hij snel zijn plek bij het muziekkorps en de boerenkapel.
Ook in zijn diensttijd blijft hij bezig met de muziek. Dankzij een mooie aanbevelingsbrief van bestuurslid Gruben zat hij bij de fanfare der Genie in Vught. Daarna speelde hij binnen HS cornet, bugel en zelfs bas, bij de Snikkebloazers, Rhythm and Brass en nu ook New Rhythm and Brass. En ook op bestuurlijk vlak droeg hij als secretaris zijn steentje bij. Een mooie tijd, waarin de vereniging voor flinke bedragen naar Duitsland ging om daar op te treden.
Op een gegeven moment was zijn gehele gezin lid van de vereniging. Maar door de drukte van werk, gezin en studie zette hij in 2005 zijn lidmaatschap bij HS even stil. En in 2015 werd hij weer lid. Zo is de puzzel bijna compleet.
Hij is inmiddels 33 jaar lid van HS en 41 jaar lid van de KNMO. De volgende jubilea zijn al in zicht, maar dat was geen reden om gisteravond bij dit jubileum stil te staan.

Avondvierdaagse Hoogezand Morgen
Avondvierdaagse Hoogezand
Het muziekkorps speelt tijdens de intocht van de Avondvierdaagse bij het huis van Bestuur en Cultuur in Hoogezand.
Sint Jozef Sappemeer 13/06/2024
Sint Jozef Sappemeer
Het muziekkorps geeft een concert bij Zonnehuis Groep Noord locatie Sint Jozef in Sappemeer.
New Rhythm & Brass landbouwbeurs Vlagtwedde 16/06/2024
New Rhythm & Brass landbouwbeurs Vlagtwedde
Blaasorkest 'New Rhythm & Brass' treedt op bij de landbouwbeurs in Vlagtwedde
New Rhythm & Brass TT Assen (optie) 30/06/2024
New Rhythm & Brass TT Assen (optie)
Blaasorkest 'New Rhythm & Brass' treedt op bij de TT in Assen
Muziekkorps treedt op in Ufkenshuis Siddeburen 06/07/2024
Muziekkorps treedt op in Ufkenshuis Siddeburen
Het muziekkorps geeft een concert bij Zonnehuis Groep Noord locatie Ufkenshuis in Siddeburen
De vlag is weer in top 12/05/2024
De vlag is weer in top
Vanmorgen vroeg om 09:00 hebben Esther en Martin op trompet weer de muzikale begeleiding verzorgd van de 'Dag van de verpleging'  in het Martiniziekenhuis.
Dodenherdenking op 'De Stille Hof' 05/05/2024
Dodenherdenking op 'De Stille Hof'
Gisteravond was het muziekkorps te vinden op begraafplaats 'De Stille Hof'. Daar vonden de plechtigheden plaats rond de dodenherdenking in Hoogezand. Naast
New Rhythm & Brass in de Burcht 25/04/2024