Leuk kinderconcert 14/10/2023

Leuk kinderconcert Vanmiddag vond in de foyer van het Huis van Cultuur en Bestuur een kinderconcert plaats van ons muziekkorps. Het concert werd gepresenteerd door Annelotte en het korps werd gedirigeerd door Heerko. Tijdens deze middag kwam heel veel verschillende liedjes langs zoals muziek uit de Lion King, muziek van Kinderen voor Kinderen, TikTok en natuurlijk overbekende klassieke kinderliedjes. Er was zelfs een bingo waarbij je bingo kreeg door goed te luisteren naar welke liedjes gespeeld werden. Aan het einde kreeg iedereen een kleurplaat mee.

Meerkorpsen concert 23/03/2024
Meerkorpsen concert
Meerdere korpsen uit de gemeente Midden-Groningen geven deze avond een fantastisch concert in de Vredekerk in Hoogezand.
Sing a long, la la la! 31/12/2023
Sing a long, la la la!
Gisteravond vond in theater Kielzog het Sing-a-long-concert plaats van onze vereniging. Een avond lang smartlappen, musicalmelodiƫn, klassiekers en muziek
4 mijl for you 2023 08/10/2023