Havenfeest Uitwellingerga

Ook dit jaar was blaasorkest Rhythm and Brass weer van de partij op het havenfeest in de haven 'Hart van Friesland' in Uitwellingerga. Tijdens deze avond op 30 september werd het recreatie seizoen afgesloten door de vast gasten van het recreatiecentrum. Er is niet alleen een haven, maar gasten kunnen ook overnachten in het appartementencomplex. De haven ligt centraal in het Friesche merengebied vlak bij Sneek en natuurlijk het Sneekermeer. Het orkest verzorgde de muziek tijdens het eten. In tegenstelling tot vorig jaar, toen het heerlijk weer was, lieten de weergoden ons deze keer in de steek. Pas tijdens zonsondergang was de zon even te zien.

Rondje Midden-Groningen Saturday
Rondje Midden-Groningen
Het muziekkorps gaat net als vorig jaar op pad met een bus van het busmuseum en geeft een concert op verschillende plekken in de gemeente.
New Rhythm and Brass treedt op in Vlagtwedde 16/06/2019
New Rhythm and Brass treedt op in Vlagtwedde
New Rhythm and Brass treedt op in de tuin van huize Voor Anker 20/06/2019
New Rhythm and Brass treedt op in de tuin van huize Voor Anker
New Rhythm and Brass treedt bij mooi weer op in de tuin van huize Voor Anker.
Gezellig kinderconcert.
Afgelopen zondag 24 maart gaf het fanfarecorps H.S. een kinderconcert in theater Kielzog in Hoogezand. Een goed gevulde zaal met kinderen, vaders en moeders,
New Rhythm and Brass in St. Jozef 31/01/2019
New Rhythm and Brass in St. Jozef