Sing a long, la la la! 31/12/2023

Sing a long, la la la! Gisteravond vond in theater Kielzog het Sing-a-long-concert plaats van onze vereniging. Een avond lang smartlappen, musicalmelodiƫn, klassiekers en muziek uit films. De presentatie was in handen van Janet van Weeren en het korps stond onder leiding van Heerko Koops. Het was alweer de zesde keer dat het muziekkorps zo vlak voor de jaarwisseling een concert gaf. Voorgaande jaren was er elke keer een prominente muzikale gast, maar nu kon het publiek zelf zijn beste beentje voorzetten en meezingen met de muziek. De teksten werden geprojecteerd op het doek zodat het ook voor de minder tekstvaste zangers en zangeressen geen probleem moest zijn om mee te zingen.

Avondvierdaagse Hoogezand Morgen
Avondvierdaagse Hoogezand
Het muziekkorps speelt tijdens de intocht van de Avondvierdaagse bij het huis van Bestuur en Cultuur in Hoogezand.
Sint Jozef Sappemeer 13/06/2024
Sint Jozef Sappemeer
Het muziekkorps geeft een concert bij Zonnehuis Groep Noord locatie Sint Jozef in Sappemeer.
New Rhythm & Brass landbouwbeurs Vlagtwedde 16/06/2024
New Rhythm & Brass landbouwbeurs Vlagtwedde
Blaasorkest 'New Rhythm & Brass' treedt op bij de landbouwbeurs in Vlagtwedde
New Rhythm & Brass TT Assen (optie) 30/06/2024
New Rhythm & Brass TT Assen (optie)
Blaasorkest 'New Rhythm & Brass' treedt op bij de TT in Assen
Muziekkorps treedt op in Ufkenshuis Siddeburen 06/07/2024
Muziekkorps treedt op in Ufkenshuis Siddeburen
Het muziekkorps geeft een concert bij Zonnehuis Groep Noord locatie Ufkenshuis in Siddeburen
De vlag is weer in top 12/05/2024
De vlag is weer in top
Vanmorgen vroeg om 09:00 hebben Esther en Martin op trompet weer de muzikale begeleiding verzorgd van de 'Dag van de verpleging'  in het Martiniziekenhuis.
Dodenherdenking op 'De Stille Hof' 05/05/2024
Dodenherdenking op 'De Stille Hof'
Gisteravond was het muziekkorps te vinden op begraafplaats 'De Stille Hof'. Daar vonden de plechtigheden plaats rond de dodenherdenking in Hoogezand. Naast
New Rhythm & Brass in de Burcht 25/04/2024