Vier prominente Groningers in Maestro! 09/10/2022

Vier prominente Groningers in Maestro! Burgemeester Adriaan Hoogendoorn, weervrouw Harma Boer, presentator Erik Hulsegge en zangeres Wia Buze gingen gisteravond de uitdaging aan. Ze dirigeerden het orkest  onder toezicht van chef dirigent Heerko Koops. In het avondvullende programma dat gepresenteerd werd door zanger Maarten Peters lieten zij zich van een hele andere kant zien. Naast het dirigeren door de prominenten, bestond het programma ook uit een aantal nummers van het muziekkorps gedirigeerd door Heerko. Daarnaast zong Maarten Peters een aantal nummers solo begeleid door gitaar, maar ook samen met het muziekkorps.

Videofragment op Twitter van Erik Jan Hulsegge

Goud van Oud Jaarsconcert 30/12/2022
Goud van Oud Jaarsconcert
Goud van Oud met als speciale gast: Jan Henk de Groot.
Zondagmiddagconcert Last Monday
Zondagmiddagconcert
Gistermiddag vond er in Hotel Faber een bijzonder concert plaats. Egeländerkapel 'De Postjagers' bracht samen met blaasorkest 'New Rhythm and Brass' een
Sinterklaas is weer in het land 12/11/2022