Vier prominente Groningers in Maestro! 09/10/2022

Vier prominente Groningers in Maestro! Burgemeester Adriaan Hoogendoorn, weervrouw Harma Boer, presentator Erik Hulsegge en zangeres Wia Buze gingen gisteravond de uitdaging aan. Ze dirigeerden het orkest  onder toezicht van chef dirigent Heerko Koops. In het avondvullende programma dat gepresenteerd werd door zanger Maarten Peters lieten zij zich van een hele andere kant zien. Naast het dirigeren door de prominenten, bestond het programma ook uit een aantal nummers van het muziekkorps gedirigeerd door Heerko. Daarnaast zong Maarten Peters een aantal nummers solo begeleid door gitaar, maar ook samen met het muziekkorps.

Videofragment op Twitter van Erik Jan Hulsegge

Kinderconcert 01/04/2023
Kinderconcert
Op 1 of 2 april geeft het muziekkorps een concert voor de jongsten onder ons: het kinderconcert!
Meerkorpsenconcert 03/06/2023
Meerkorpsenconcert
Naast onze vereniging kunt u tijdens dit concert ook genieten van een aantal korpsen uit de omgeving.
Sing-a-long concert 30/12/2023
Sing-a-long concert
Zing mee met de bekende melodieën tijdens dit concert.
New Rhythm & Brass in de Ruyterflat 11/01/2023
New Rhythm & Brass in de Ruyterflat
Vanavond speelde blaasorkest New Rhythm & Brass in de Ruyterflat in Hoogezand. Het was na de coronaperiode weer één van de eerste muziekavonden.
Oudjaar met Jan Henk de Groot 31/12/2022
Oudjaar met Jan Henk de Groot
Eindelijk na drie jaar kon er gisteravond weer een oudjaarsconcert gegeven worden. Afgelopen jaren kon het helaas niet doorgaan vanwege de coronapandemie,
Kerstavond in Zuidlaren 25/12/2022