Serenades in Midden-Groningen 25/03/2020

Serenades in Midden-Groningen Een aantal leden hebben het idee opgepakt om in deze moeilijke en bijzondere tijden serenades te gaan geven in Midden-Groningen. Zondagavond werd er gespeeld bij huize Voor Anker, huize de Burcht in Hoogezand en bij huize St. Jozef in Sappemeer. Dinsdag besteedde zelfs RTV Noord er een item aan op televisie. Er komen inmiddels aanvragen binnen voor verjaardagen waarbij er bijna niemand op bezoek kan komen.

Koopavondconcert Van Beresteyn Veendam 29/10/2020
Koopavondconcert Van Beresteyn Veendam
Het Fanfarecorps H.S. is dit jaar te gast bij de serie populaire koopavondconcerten in Cultuurcentrum Van Beresteyn in Veendam.
Uitbuiken met Jan Henk de Groot 27/12/2020
Uitbuiken met Jan Henk de Groot
Lekker uitbuiken op derde kerstdag. Dit jaar is Jan Henk de Groot de speciale gast van onze vereniging tijdens dit concert.
We hebben deze week je steun hard nodig! 23/05/2020
We hebben deze week je steun hard nodig!
Door het coronavirus zit ook het lokale culturele leven in zwaar weer. Vandaar dat we deze week een mobiele collecte doen, onder de vlag van het Cultuurfonds.
Meer over Tea Stamhuis
Sinds de zomer van 2019 staat er een nieuwe dirigente voor het muziekkorps. Inmiddels heeft ze haar eerste concert met onze vereniging inmiddels gehad.
Goud van Oud met Agnes Woltjes 29/12/2019
Goud van Oud met Agnes Woltjes
Gisteravond vond voor de vierde keer het Goud van Oudconcert plaats in theater Kielzog in Hoogezand. Tussen Kerst en de jaarwisseling geeft het muziekkorps
Agnes Woltjes te gast op repetitie 13/12/2019