Serenades in Midden-Groningen 25/03/2020

Serenades in Midden-Groningen Een aantal leden hebben het idee opgepakt om in deze moeilijke en bijzondere tijden serenades te gaan geven in Midden-Groningen. Zondagavond werd er gespeeld bij huize Voor Anker, huize de Burcht in Hoogezand en bij huize St. Jozef in Sappemeer. Dinsdag besteedde zelfs RTV Noord er een item aan op televisie. Er komen inmiddels aanvragen binnen voor verjaardagen waarbij er bijna niemand op bezoek kan komen.

Dodenherdenking De Stille Hof 04/05/2020
Dodenherdenking De Stille Hof
Gezien de ontwikkelingen rond het coronavirus zal de dodenherdenking dit jaar niet in de gebruikelijke vorm plaatsvinden.
Koopavondconcert Van Beresteyn Veendam 14/05/2020
Koopavondconcert Van Beresteyn Veendam
Het Fanfarecorps H.S. is dit jaar te gast bij de serie populaire koopavondconcerten in Cultuurcentrum Van Beresteyn in Veendam.
Vierkorpsenconcert 06/06/2020
Vierkorpsenconcert
Het muziekkorps geeft een concert samen met fanfarekorps Juliana uit Hoogezand, muziekvereniging Oosterbroek uit Zuidbroek en brassband Elad uit Muntendam.
Uitbuiken met Jan Henk de Groot 27/12/2020
Uitbuiken met Jan Henk de Groot
Lekker uitbuiken op derde kerstdag. Dit jaar is Jan Henk de Groot de speciale gast van onze vereniging tijdens dit concert.
Meer over Tea Stamhuis
Sinds de zomer van 2019 staat er een nieuwe dirigente voor het muziekkorps. Inmiddels heeft ze haar eerste concert met onze vereniging inmiddels gehad.
Goud van Oud met Agnes Woltjes 29/12/2019
Goud van Oud met Agnes Woltjes
Gisteravond vond voor de vierde keer het Goud van Oudconcert plaats in theater Kielzog in Hoogezand. Tussen Kerst en de jaarwisseling geeft het muziekkorps
Agnes Woltjes te gast op repetitie 13/12/2019