Goud van Oud met Agnes Woltjes 29/12/2019

Goud van Oud met Agnes Woltjes Gisteravond vond voor de vierde keer het Goud van Oudconcert plaats in theater Kielzog in Hoogezand. Tussen Kerst en de jaarwisseling geeft het muziekkorps jaarlijks een concert met allerlei bekende melodieën uit de Top 2000. Elke keer is er een speciale gast en deze keer was dat Agnes Woltjes. Zij zingt jazz, Portugese fado, streektaalmuziek, kortom een zangeres met een breed repertoire. Naast een aantal solowerken bracht ze samen met het korps de nummers 'Liefs uit Londen', 'Mr Bojangles' en 'Whiter shade of Pale' ten gehore. Het gevoelige 'Amar pelos dois' (het winnende lied van het songfestival in 2017) was één van de hoogtepunten van de avond. Zij zong dit onder begeleiding van het saxofoonkwintet bestaande uit leden van het korps.  Het was ook de vuurdoop voor onze nieuwe dirigente Tea Stamhuis. Vanaf de zomervakantie heeft ze de repetities geleid die nodig waren om het concert tot een goed einde te brengen. Zij gaat in het nieuwe jaar met het korps de voorbereidingen treffen voor het kinderconcert in april en de concerten in mei en juni.

Huldigingen tijdens de ledenvergadering 03/07/2020
Huldigingen tijdens de ledenvergadering
Gisteren vond de uitgestelde ledenvergadering van onze vereniging plaats. Vanwege de corona-versoepelingen kon deze vergadering eindelijk plaatsvinden,
De repetities zijn weer los
Sinds 18 juni zijn we voorzichtig weer begonnen met de repetities van het muziekkorps. We houden ons strikt aan de regels van de RIVM, dus alle muzikanten
Serenades in Midden-Groningen 25/03/2020
Serenades in Midden-Groningen
Een aantal leden hebben het idee opgepakt om in deze moeilijke en bijzondere tijden serenades te gaan geven in Midden-Groningen. Zondagavond werd er gespeeld
Meer over Tea Stamhuis
Sinds de zomer van 2019 staat er een nieuwe dirigente voor het muziekkorps. Inmiddels heeft ze haar eerste concert met onze vereniging inmiddels gehad.