Goud van Oud met Agnes Woltjes 29/12/2019

Goud van Oud met Agnes Woltjes Gisteravond vond voor de vierde keer het Goud van Oudconcert plaats in theater Kielzog in Hoogezand. Tussen Kerst en de jaarwisseling geeft het muziekkorps jaarlijks een concert met allerlei bekende melodieën uit de Top 2000. Elke keer is er een speciale gast en deze keer was dat Agnes Woltjes. Zij zingt jazz, Portugese fado, streektaalmuziek, kortom een zangeres met een breed repertoire. Naast een aantal solowerken bracht ze samen met het korps de nummers 'Liefs uit Londen', 'Mr Bojangles' en 'Whiter shade of Pale' ten gehore. Het gevoelige 'Amar pelos dois' (het winnende lied van het songfestival in 2017) was één van de hoogtepunten van de avond. Zij zong dit onder begeleiding van het saxofoonkwintet bestaande uit leden van het korps.  Het was ook de vuurdoop voor onze nieuwe dirigente Tea Stamhuis. Vanaf de zomervakantie heeft ze de repetities geleid die nodig waren om het concert tot een goed einde te brengen. Zij gaat in het nieuwe jaar met het korps de voorbereidingen treffen voor het kinderconcert in april en de concerten in mei en juni.

Dodenherdenking De Stille Hof 04/05/2020
Dodenherdenking De Stille Hof
Gezien de ontwikkelingen rond het coronavirus zal de dodenherdenking dit jaar niet in de gebruikelijke vorm plaatsvinden.
Koopavondconcert Van Beresteyn Veendam 14/05/2020
Koopavondconcert Van Beresteyn Veendam
Het Fanfarecorps H.S. is dit jaar te gast bij de serie populaire koopavondconcerten in Cultuurcentrum Van Beresteyn in Veendam.
Vierkorpsenconcert 06/06/2020
Vierkorpsenconcert
Het muziekkorps geeft een concert samen met fanfarekorps Juliana uit Hoogezand, muziekvereniging Oosterbroek uit Zuidbroek en brassband Elad uit Muntendam.
Uitbuiken met Jan Henk de Groot 27/12/2020
Uitbuiken met Jan Henk de Groot
Lekker uitbuiken op derde kerstdag. Dit jaar is Jan Henk de Groot de speciale gast van onze vereniging tijdens dit concert.
Serenades in Midden-Groningen 25/03/2020
Serenades in Midden-Groningen
Een aantal leden hebben het idee opgepakt om in deze moeilijke en bijzondere tijden serenades te gaan geven in Midden-Groningen. Zondagavond werd er gespeeld
Meer over Tea Stamhuis
Sinds de zomer van 2019 staat er een nieuwe dirigente voor het muziekkorps. Inmiddels heeft ze haar eerste concert met onze vereniging inmiddels gehad.
Agnes Woltjes te gast op repetitie 13/12/2019
Agnes Woltjes te gast op repetitie
Gisteravond was Agnes Woltjes te gast op de wekelijkse repetitie van het muziekkorps. De aanleiding was natuurlijk het concert op 28 december in theater
Sinterklaas op bezoek 08/12/2019