Agnes Woltjes te gast op repetitie 13/12/2019

Agnes Woltjes te gast op repetitie Gisteravond was Agnes Woltjes te gast op de wekelijkse repetitie van het muziekkorps. De aanleiding was natuurlijk het concert op 28 december in theater Kielzog. De werken die Agnes gaat zingen begeleid door het korps en door het saxofoonkwintet stonden deze avond op het programma. Het korps is al een paar maanden bezig met de voorbereidingen en een werk klinkt vaak weer heel anders als de soliste haar partij meezingt.

Koopavondconcert Van Beresteyn Veendam 29/10/2020
Koopavondconcert Van Beresteyn Veendam
Het Fanfarecorps H.S. is dit jaar te gast bij de serie populaire koopavondconcerten in Cultuurcentrum Van Beresteyn in Veendam.
Huldigingen tijdens de ledenvergadering 03/07/2020
Huldigingen tijdens de ledenvergadering
Gisteren vond de uitgestelde ledenvergadering van onze vereniging plaats. Vanwege de corona-versoepelingen kon deze vergadering eindelijk plaatsvinden,
De repetities zijn weer los
Sinds 18 juni zijn we voorzichtig weer begonnen met de repetities van het muziekkorps. We houden ons strikt aan de regels van de RIVM, dus alle muzikanten
Serenades in Midden-Groningen 25/03/2020
Serenades in Midden-Groningen
Een aantal leden hebben het idee opgepakt om in deze moeilijke en bijzondere tijden serenades te gaan geven in Midden-Groningen. Zondagavond werd er gespeeld
Meer over Tea Stamhuis
Sinds de zomer van 2019 staat er een nieuwe dirigente voor het muziekkorps. Inmiddels heeft ze haar eerste concert met onze vereniging inmiddels gehad.