Sinterklaas op bezoek 08/12/2019

Sinterklaas op bezoek Afgelopen donderdag werd er aan het einde van de wekelijkse repetitie hard op de deur geklopt. En ja hoor, Sinterklaas had aan het einde van een zeer drukke avond voor hem nog tijd gevonden om onze vereniging nog even te bezoeken. Onze nieuwe dirigent en een aantal leden werden even door hem toegesproken. Niet dat ze zich niet goed hadden gedragen, maar juist in positieve zin kwam hij ze veel plezier en succes wensen bij de vereniging. De muzikanten waren zelfs op sinterklaasavond aan het repeteren voor het concert op 28 december!

Huldigingen tijdens de ledenvergadering 03/07/2020
Huldigingen tijdens de ledenvergadering
Gisteren vond de uitgestelde ledenvergadering van onze vereniging plaats. Vanwege de corona-versoepelingen kon deze vergadering eindelijk plaatsvinden,
De repetities zijn weer los
Sinds 18 juni zijn we voorzichtig weer begonnen met de repetities van het muziekkorps. We houden ons strikt aan de regels van de RIVM, dus alle muzikanten
Serenades in Midden-Groningen 25/03/2020
Serenades in Midden-Groningen
Een aantal leden hebben het idee opgepakt om in deze moeilijke en bijzondere tijden serenades te gaan geven in Midden-Groningen. Zondagavond werd er gespeeld
Meer over Tea Stamhuis
Sinds de zomer van 2019 staat er een nieuwe dirigente voor het muziekkorps. Inmiddels heeft ze haar eerste concert met onze vereniging inmiddels gehad.