Sinterklaas op bezoek 08/12/2019

Sinterklaas op bezoek Afgelopen donderdag werd er aan het einde van de wekelijkse repetitie hard op de deur geklopt. En ja hoor, Sinterklaas had aan het einde van een zeer drukke avond voor hem nog tijd gevonden om onze vereniging nog even te bezoeken. Onze nieuwe dirigent en een aantal leden werden even door hem toegesproken. Niet dat ze zich niet goed hadden gedragen, maar juist in positieve zin kwam hij ze veel plezier en succes wensen bij de vereniging. De muzikanten waren zelfs op sinterklaasavond aan het repeteren voor het concert op 28 december!

In memoriam: Tinus Bakema (1927 - 2021) 08/01/2021
In memoriam: Tinus Bakema (1927 - 2021)
Op 4 januari bereikte ons het bericht van het overlijden van Tinus Bakema.

Tinus werd in 1956 lid van H-S via zijn vader, eerst als vaandeldrager
Huldigingen tijdens de ledenvergadering 03/07/2020
Huldigingen tijdens de ledenvergadering
Gisteren vond de uitgestelde ledenvergadering van onze vereniging plaats. Vanwege de corona-versoepelingen kon deze vergadering eindelijk plaatsvinden,