Goud van Oudjaar 2019!

Ook dit jaar brengt het Fanfarecorps H.S. weer een speciaal concert tussen Kerst en de jaarwisseling. Speciale gast is dit jaar zangeres Agnes Woltjes. Zij zingt jazz, Portugese fado, streektaalmuziek, kortom een zangeres met een breed repertoire. Solo, maar ook onder begeleiding van het muziekkorps zal ze een aantal nummers ter gehore brengen. Het programma bevat zoals ieder jaar weer bekende nummers uit de Top 2000 die gedurende de laatste weken van het jaar weer op Radio 2 te beluisteren zijn.
Dirigente Tea Stamhuis maakt tijdens dit concert haar debuut voor het korps. Zij is dit jaar begonnen als dirigent van het muziekkorps en is al sinds de zomervakantie druk bezig dit concert met de korpsleden voor te bereiden.
Het concert is op zaterdag 28 december in Theater Kielzog in Hoogezand om 20:00. Kaarten zijn te reserveren via deze pagina.

Goud van Oudjaar 28/12/2019
Goud van Oudjaar
De mooiste nummers uit de Top 2000 uitgevoerd door het Fanfarecorps H.S. met als speciale gast Agnes Woltjes. Een gezellig concert tussen Kerst en Oudjaar
Intocht Sinterklaas 16/11/2019
Intocht Sinterklaas
Vandaag is de Sint weer aangekomen in Hoogezand-Sappemeer. Eerst kwam de goedheiligman aan met zijn boot in Martenshoek, begeleid door een pietenorkestje.
Klusdag oktober 2019 26/10/2019
Klusdag oktober 2019
Vandaag was er weer een gezellige klusdag in en rondom het verenigingsgebouw. Er zijn flink weer wat bladeren geruimd en het onkruid stond er ook inmiddels
Terugblik ouder- en kindorkest 2018/2019 22/09/2019