Goud van Oudjaar 2019!

Goud van Oudjaar 2019! Ook dit jaar brengt het Fanfarecorps H.S. weer een speciaal concert tussen Kerst en de jaarwisseling. Speciale gast is dit jaar zangeres Agnes Woltjes. Zij zingt jazz, Portugese fado, streektaalmuziek, kortom een zangeres met een breed repertoire. Solo, maar ook onder begeleiding van het muziekkorps zal ze een aantal nummers ter gehore brengen. Het programma bevat zoals ieder jaar weer bekende nummers uit de Top 2000 die gedurende de laatste weken van het jaar weer op Radio 2 te beluisteren zijn.
Dirigente Tea Stamhuis maakt tijdens dit concert haar debuut voor het korps. Zij is dit jaar begonnen als dirigent van het muziekkorps en is al sinds de zomervakantie druk bezig dit concert met de korpsleden voor te bereiden.
Het concert is op zaterdag 28 december in Theater Kielzog in Hoogezand om 20:00. Kaarten zijn te reserveren via deze pagina.

Concert NR&B en de Postjagers 29/03/2020
Concert NR&B en de Postjagers
‘s Middags treden Egerländerkapel de Postjagers en het blaasorkest New Rhythm and Brass
Kinderconcert 05/04/2020
Kinderconcert
De vereniging brengt een speciaal concert voor de jongste generatie.
Dodenherdenking De Stille Hof 04/05/2020
Dodenherdenking De Stille Hof
Ook dit jaar verleent de vereniging haar medewerking tijdens de Dodenherdenking op de Stille Hof in Hoogezand.
5 mei optocht 05/05/2020
5 mei optocht
Het muziekkorps treedt op tijdens de 5 mei optocht in Slochteren en Schildwolde.
Koopavondconcert Van Beresteyn Veendam 14/05/2020
Koopavondconcert Van Beresteyn Veendam
Het Fanfarecorps H.S. is dit jaar te gast bij de serie populaire koopavondconcerten in Cultuurcentrum Van Beresteyn in Veendam.
Goud van Oud met Agnes Woltjes 29/12/2019
Goud van Oud met Agnes Woltjes
Gisteravond vond voor de vierde keer het Goud van Oudconcert plaats in theater Kielzog in Hoogezand. Tussen Kerst en de jaarwisseling geeft het muziekkorps
Agnes Woltjes te gast op repetitie 13/12/2019
Agnes Woltjes te gast op repetitie
Gisteravond was Agnes Woltjes te gast op de wekelijkse repetitie van het muziekkorps. De aanleiding was natuurlijk het concert op 28 december in theater
Sinterklaas op bezoek 08/12/2019
Sinterklaas op bezoek
Afgelopen donderdag werd er aan het einde van de wekelijkse repetitie hard op de deur geklopt. En ja hoor, Sinterklaas had aan het einde van een zeer drukke
Intocht Sinterklaas 16/11/2019
Intocht Sinterklaas
Vandaag is de Sint weer aangekomen in Hoogezand-Sappemeer. Eerst kwam de goedheiligman aan met zijn boot in Martenshoek, begeleid door een pietenorkestje.