Intocht Sinterklaas 16/11/2019

Intocht Sinterklaas Vandaag is de Sint weer aangekomen in Hoogezand-Sappemeer. Eerst kwam de goedheiligman aan met zijn boot in Martenshoek, begeleid door een pietenorkestje. Vele kinderen kwamen op het feest af en wilden graag op de foto met de Sint. Ook de muzikanten werd vaak gefotografeerd. Vervolgens trok het gezelschap naar het winkelcentrum aan de Pleiaden en eindigde in Sappemeer. Daar stonden ook weer vele kinderen en ouders klaar om de Sint te ontvangen.

Huldigingen tijdens de ledenvergadering 03/07/2020
Huldigingen tijdens de ledenvergadering
Gisteren vond de uitgestelde ledenvergadering van onze vereniging plaats. Vanwege de corona-versoepelingen kon deze vergadering eindelijk plaatsvinden,
De repetities zijn weer los
Sinds 18 juni zijn we voorzichtig weer begonnen met de repetities van het muziekkorps. We houden ons strikt aan de regels van de RIVM, dus alle muzikanten
Serenades in Midden-Groningen 25/03/2020
Serenades in Midden-Groningen
Een aantal leden hebben het idee opgepakt om in deze moeilijke en bijzondere tijden serenades te gaan geven in Midden-Groningen. Zondagavond werd er gespeeld
Meer over Tea Stamhuis
Sinds de zomer van 2019 staat er een nieuwe dirigente voor het muziekkorps. Inmiddels heeft ze haar eerste concert met onze vereniging inmiddels gehad.