Intocht Sinterklaas 16/11/2019

Intocht Sinterklaas Vandaag is de Sint weer aangekomen in Hoogezand-Sappemeer. Eerst kwam de goedheiligman aan met zijn boot in Martenshoek, begeleid door een pietenorkestje. Vele kinderen kwamen op het feest af en wilden graag op de foto met de Sint. Ook de muzikanten werd vaak gefotografeerd. Vervolgens trok het gezelschap naar het winkelcentrum aan de Pleiaden en eindigde in Sappemeer. Daar stonden ook weer vele kinderen en ouders klaar om de Sint te ontvangen.

In memoriam: Tinus Bakema (1927 - 2021) 08/01/2021
In memoriam: Tinus Bakema (1927 - 2021)
Op 4 januari bereikte ons het bericht van het overlijden van Tinus Bakema.

Tinus werd in 1956 lid van H-S via zijn vader, eerst als vaandeldrager
Huldigingen tijdens de ledenvergadering 03/07/2020
Huldigingen tijdens de ledenvergadering
Gisteren vond de uitgestelde ledenvergadering van onze vereniging plaats. Vanwege de corona-versoepelingen kon deze vergadering eindelijk plaatsvinden,