Intocht Sinterklaas 16/11/2019

Intocht Sinterklaas Vandaag is de Sint weer aangekomen in Hoogezand-Sappemeer. Eerst kwam de goedheiligman aan met zijn boot in Martenshoek, begeleid door een pietenorkestje. Vele kinderen kwamen op het feest af en wilden graag op de foto met de Sint. Ook de muzikanten werd vaak gefotografeerd. Vervolgens trok het gezelschap naar het winkelcentrum aan de Pleiaden en eindigde in Sappemeer. Daar stonden ook weer vele kinderen en ouders klaar om de Sint te ontvangen.

Concert NR&B en de Postjagers 29/03/2020
Concert NR&B en de Postjagers
‘s Middags treden Egerländerkapel de Postjagers en het blaasorkest New Rhythm and Brass
Kinderconcert 05/04/2020
Kinderconcert
De vereniging brengt een speciaal concert voor de jongste generatie.
Dodenherdenking De Stille Hof 04/05/2020
Dodenherdenking De Stille Hof
Ook dit jaar verleent de vereniging haar medewerking tijdens de Dodenherdenking op de Stille Hof in Hoogezand.
5 mei optocht 05/05/2020
5 mei optocht
Het muziekkorps treedt op tijdens de 5 mei optocht in Slochteren en Schildwolde.
Koopavondconcert Van Beresteyn Veendam 14/05/2020
Koopavondconcert Van Beresteyn Veendam
Het Fanfarecorps H.S. is dit jaar te gast bij de serie populaire koopavondconcerten in Cultuurcentrum Van Beresteyn in Veendam.
Goud van Oud met Agnes Woltjes 29/12/2019
Goud van Oud met Agnes Woltjes
Gisteravond vond voor de vierde keer het Goud van Oudconcert plaats in theater Kielzog in Hoogezand. Tussen Kerst en de jaarwisseling geeft het muziekkorps
Agnes Woltjes te gast op repetitie 13/12/2019