Intocht Sinterklaas 16/11/2019

Intocht Sinterklaas Vandaag is de Sint weer aangekomen in Hoogezand-Sappemeer. Eerst kwam de goedheiligman aan met zijn boot in Martenshoek, begeleid door een pietenorkestje. Vele kinderen kwamen op het feest af en wilden graag op de foto met de Sint. Ook de muzikanten werd vaak gefotografeerd. Vervolgens trok het gezelschap naar het winkelcentrum aan de Pleiaden en eindigde in Sappemeer. Daar stonden ook weer vele kinderen en ouders klaar om de Sint te ontvangen.

Goud van Oudjaar 28/12/2019
Goud van Oudjaar
De mooiste nummers uit de Top 2000 uitgevoerd door het Fanfarecorps H.S. met als speciale gast Agnes Woltjes. Een gezellig concert tussen Kerst en Oudjaar
Goud van Oudjaar 2019!
Ook dit jaar brengt het Fanfarecorps H.S. weer een speciaal concert tussen Kerst en de jaarwisseling. Speciale gast is dit jaar zangeres Agnes Woltjes.
Klusdag oktober 2019 26/10/2019
Klusdag oktober 2019
Vandaag was er weer een gezellige klusdag in en rondom het verenigingsgebouw. Er zijn flink weer wat bladeren geruimd en het onkruid stond er ook inmiddels
Terugblik ouder- en kindorkest 2018/2019 22/09/2019