Zomeravondconcert Voor Anker 21/06/2019

Zomeravondconcert Voor Anker Het zomeravondconcert bij huize Voor Anker werd gisteren verzorgt door ons blaasorkest New Rhythm and Brass. Hoewel het weer overdag niet veel goeds voorspelde, was het een prachtige avond in de tuin achter huize Voor Anker. Melodie├źn uit vervlogen tijden kwamen langs tijdens de twee sets die het orkest speelde. Ondertussen werd iedereen goed van een natje en een droogje voorzien door de vrijwilligers van de Vrienden van Voor Anker.

De 7 kilometer van Martenshoek 27/09/2019
De 7 kilometer van Martenshoek
New Rhythm and Brass treedt op tijdens de 7 kilometer van Martenshoek
De 4 mijl van Groningen 13/10/2019
De 4 mijl van Groningen
Blaasorkest 'New Rhythm and Brass' speelt tijdens de 4 Mijl in het centrum van Haren.
Intocht Sinterklaas 16/11/2019
Intocht Sinterklaas
De vereniging verleent net als vorig jaar weer haar medewerking aan de intocht van de Goedheiligman.
Clubgebouw weer klaar voor de zomer 20/07/2019
Clubgebouw weer klaar voor de zomer
Afgelopen donderdag hebben een flink aantal leden weer klussen verricht in en om het verenigingsgebouw: onkruid wieden, groenafval verwijderd, ramen
Landbouwbeurs Vlagtwedde 16/06/2019