Zomeravondconcert Voor Anker 21/06/2019

Zomeravondconcert Voor Anker Het zomeravondconcert bij huize Voor Anker werd gisteren verzorgt door ons blaasorkest New Rhythm and Brass. Hoewel het weer overdag niet veel goeds voorspelde, was het een prachtige avond in de tuin achter huize Voor Anker. Melodie├źn uit vervlogen tijden kwamen langs tijdens de twee sets die het orkest speelde. Ondertussen werd iedereen goed van een natje en een droogje voorzien door de vrijwilligers van de Vrienden van Voor Anker.
Huldigingen tijdens de ledenvergadering 03/07/2020
Huldigingen tijdens de ledenvergadering
Gisteren vond de uitgestelde ledenvergadering van onze vereniging plaats. Vanwege de corona-versoepelingen kon deze vergadering eindelijk plaatsvinden,
De repetities zijn weer los
Sinds 18 juni zijn we voorzichtig weer begonnen met de repetities van het muziekkorps. We houden ons strikt aan de regels van de RIVM, dus alle muzikanten
Serenades in Midden-Groningen 25/03/2020
Serenades in Midden-Groningen
Een aantal leden hebben het idee opgepakt om in deze moeilijke en bijzondere tijden serenades te gaan geven in Midden-Groningen. Zondagavond werd er gespeeld
Meer over Tea Stamhuis
Sinds de zomer van 2019 staat er een nieuwe dirigente voor het muziekkorps. Inmiddels heeft ze haar eerste concert met onze vereniging inmiddels gehad.