Zomeravondconcert Voor Anker 21/06/2019

Zomeravondconcert Voor Anker Het zomeravondconcert bij huize Voor Anker werd gisteren verzorgt door ons blaasorkest New Rhythm and Brass. Hoewel het weer overdag niet veel goeds voorspelde, was het een prachtige avond in de tuin achter huize Voor Anker. Melodie├źn uit vervlogen tijden kwamen langs tijdens de twee sets die het orkest speelde. Ondertussen werd iedereen goed van een natje en een droogje voorzien door de vrijwilligers van de Vrienden van Voor Anker.
In memoriam: Tinus Bakema (1927 - 2021) 08/01/2021
In memoriam: Tinus Bakema (1927 - 2021)
Op 4 januari bereikte ons het bericht van het overlijden van Tinus Bakema.

Tinus werd in 1956 lid van H-S via zijn vader, eerst als vaandeldrager
Huldigingen tijdens de ledenvergadering 03/07/2020
Huldigingen tijdens de ledenvergadering
Gisteren vond de uitgestelde ledenvergadering van onze vereniging plaats. Vanwege de corona-versoepelingen kon deze vergadering eindelijk plaatsvinden,