Met de bus door Midden-Groningen 25/05/2019

Met de bus door Midden-Groningen Na het succes van vorig jaar hebben we ook dit jaar een rondje Midden-Groningen gedaan in een bus van het Nationaal Bus Museum. Het muziekkorps verzorgde een miniconcert op drie locaties in onze nieuwe gemeente:  het Ufkeshuis in Siddeburen, Sint Jozef in Sappemeer en de dag werd afgesloten met een optreden in de Burcht in Hoogezand. We speelden marsmuziek, walsen van Strauss en bekend Nederlands repertoire van de afgelopen 60 jaar. Voor ieder zat er iets bij wat lekker in het gehoor lag. Overal werden we gastvrij ontvangen en zagen we het publiek genieten van de muziek. In Siddeburen en Hoogezand speelden we in een mooie zaal en in Sappemeer in de tuin van St. Jozef. Daar scheen af en toe de zon door de wolken. Ook deze dag is zeker voor herhaling vatbaar.

Concert NR&B en de Postjagers 29/03/2020
Concert NR&B en de Postjagers
‘s Middags treden Egerländerkapel de Postjagers en het blaasorkest New Rhythm and Brass
Kinderconcert 05/04/2020
Kinderconcert
De vereniging brengt een speciaal concert voor de jongste generatie.
Dodenherdenking De Stille Hof 04/05/2020
Dodenherdenking De Stille Hof
Ook dit jaar verleent de vereniging haar medewerking tijdens de Dodenherdenking op de Stille Hof in Hoogezand.
5 mei optocht 05/05/2020
5 mei optocht
Het muziekkorps treedt op tijdens de 5 mei optocht in Slochteren en Schildwolde.
Koopavondconcert Van Beresteyn Veendam 14/05/2020
Koopavondconcert Van Beresteyn Veendam
Het Fanfarecorps H.S. is dit jaar te gast bij de serie populaire koopavondconcerten in Cultuurcentrum Van Beresteyn in Veendam.
Goud van Oud met Agnes Woltjes 29/12/2019
Goud van Oud met Agnes Woltjes
Gisteravond vond voor de vierde keer het Goud van Oudconcert plaats in theater Kielzog in Hoogezand. Tussen Kerst en de jaarwisseling geeft het muziekkorps
Agnes Woltjes te gast op repetitie 13/12/2019
Agnes Woltjes te gast op repetitie
Gisteravond was Agnes Woltjes te gast op de wekelijkse repetitie van het muziekkorps. De aanleiding was natuurlijk het concert op 28 december in theater
Sinterklaas op bezoek 08/12/2019
Sinterklaas op bezoek
Afgelopen donderdag werd er aan het einde van de wekelijkse repetitie hard op de deur geklopt. En ja hoor, Sinterklaas had aan het einde van een zeer drukke
Intocht Sinterklaas 16/11/2019
Intocht Sinterklaas
Vandaag is de Sint weer aangekomen in Hoogezand-Sappemeer. Eerst kwam de goedheiligman aan met zijn boot in Martenshoek, begeleid door een pietenorkestje.