Met de bus door Midden-Groningen 25/05/2019

Met de bus door Midden-Groningen Na het succes van vorig jaar hebben we ook dit jaar een rondje Midden-Groningen gedaan in een bus van het Nationaal Bus Museum. Het muziekkorps verzorgde een miniconcert op drie locaties in onze nieuwe gemeente:  het Ufkeshuis in Siddeburen, Sint Jozef in Sappemeer en de dag werd afgesloten met een optreden in de Burcht in Hoogezand. We speelden marsmuziek, walsen van Strauss en bekend Nederlands repertoire van de afgelopen 60 jaar. Voor ieder zat er iets bij wat lekker in het gehoor lag. Overal werden we gastvrij ontvangen en zagen we het publiek genieten van de muziek. In Siddeburen en Hoogezand speelden we in een mooie zaal en in Sappemeer in de tuin van St. Jozef. Daar scheen af en toe de zon door de wolken. Ook deze dag is zeker voor herhaling vatbaar.

Huldigingen tijdens de ledenvergadering 03/07/2020
Huldigingen tijdens de ledenvergadering
Gisteren vond de uitgestelde ledenvergadering van onze vereniging plaats. Vanwege de corona-versoepelingen kon deze vergadering eindelijk plaatsvinden,
De repetities zijn weer los
Sinds 18 juni zijn we voorzichtig weer begonnen met de repetities van het muziekkorps. We houden ons strikt aan de regels van de RIVM, dus alle muzikanten
Serenades in Midden-Groningen 25/03/2020
Serenades in Midden-Groningen
Een aantal leden hebben het idee opgepakt om in deze moeilijke en bijzondere tijden serenades te gaan geven in Midden-Groningen. Zondagavond werd er gespeeld
Meer over Tea Stamhuis
Sinds de zomer van 2019 staat er een nieuwe dirigente voor het muziekkorps. Inmiddels heeft ze haar eerste concert met onze vereniging inmiddels gehad.