Met de bus door Midden-Groningen 25/05/2019

Met de bus door Midden-Groningen Na het succes van vorig jaar hebben we ook dit jaar een rondje Midden-Groningen gedaan in een bus van het Nationaal Bus Museum. Het muziekkorps verzorgde een miniconcert op drie locaties in onze nieuwe gemeente:  het Ufkeshuis in Siddeburen, Sint Jozef in Sappemeer en de dag werd afgesloten met een optreden in de Burcht in Hoogezand. We speelden marsmuziek, walsen van Strauss en bekend Nederlands repertoire van de afgelopen 60 jaar. Voor ieder zat er iets bij wat lekker in het gehoor lag. Overal werden we gastvrij ontvangen en zagen we het publiek genieten van de muziek. In Siddeburen en Hoogezand speelden we in een mooie zaal en in Sappemeer in de tuin van St. Jozef. Daar scheen af en toe de zon door de wolken. Ook deze dag is zeker voor herhaling vatbaar.

De 7 kilometer van Martenshoek 27/09/2019
De 7 kilometer van Martenshoek
New Rhythm and Brass treedt op tijdens de 7 kilometer van Martenshoek
Clubgebouw weer klaar voor de zomer 20/07/2019