Met de bus door Midden-Groningen 25/05/2019

Met de bus door Midden-Groningen Na het succes van vorig jaar hebben we ook dit jaar een rondje Midden-Groningen gedaan in een bus van het Nationaal Bus Museum. Het muziekkorps verzorgde een miniconcert op drie locaties in onze nieuwe gemeente:  het Ufkeshuis in Siddeburen, Sint Jozef in Sappemeer en de dag werd afgesloten met een optreden in de Burcht in Hoogezand. We speelden marsmuziek, walsen van Strauss en bekend Nederlands repertoire van de afgelopen 60 jaar. Voor ieder zat er iets bij wat lekker in het gehoor lag. Overal werden we gastvrij ontvangen en zagen we het publiek genieten van de muziek. In Siddeburen en Hoogezand speelden we in een mooie zaal en in Sappemeer in de tuin van St. Jozef. Daar scheen af en toe de zon door de wolken. Ook deze dag is zeker voor herhaling vatbaar.

New Rhythm and Brass treedt op in Vlagtwedde Today
New Rhythm and Brass treedt op in Vlagtwedde
Blaasorkest 'New Rhythm and Brass' is op 16 juni te vinden op de landbouwbeurs in Vlagtwedde.Tussen
New Rhythm and Brass treedt op in de tuin van huize Voor Anker Thursday
New Rhythm and Brass treedt op in de tuin van huize Voor Anker
New Rhythm and Brass treedt bij mooi weer op in de tuin van huize Voor Anker.
Gezellig kinderconcert.
Afgelopen zondag 24 maart gaf het fanfarecorps H.S. een kinderconcert in theater Kielzog in Hoogezand. Een goed gevulde zaal met kinderen, vaders en moeders,
New Rhythm and Brass in St. Jozef 31/01/2019
New Rhythm and Brass in St. Jozef