Met de bus door Midden-Groningen 25/05/2019

Met de bus door Midden-Groningen Na het succes van vorig jaar hebben we ook dit jaar een rondje Midden-Groningen gedaan in een bus van het Nationaal Bus Museum. Het muziekkorps verzorgde een miniconcert op drie locaties in onze nieuwe gemeente:  het Ufkeshuis in Siddeburen, Sint Jozef in Sappemeer en de dag werd afgesloten met een optreden in de Burcht in Hoogezand. We speelden marsmuziek, walsen van Strauss en bekend Nederlands repertoire van de afgelopen 60 jaar. Voor ieder zat er iets bij wat lekker in het gehoor lag. Overal werden we gastvrij ontvangen en zagen we het publiek genieten van de muziek. In Siddeburen en Hoogezand speelden we in een mooie zaal en in Sappemeer in de tuin van St. Jozef. Daar scheen af en toe de zon door de wolken. Ook deze dag is zeker voor herhaling vatbaar.

Goud van Oudjaar 28/12/2019
Goud van Oudjaar
De mooiste nummers uit de Top 2000 uitgevoerd door het Fanfarecorps H.S. met als speciale gast Agnes Woltjes. Een gezellig concert tussen Kerst en Oudjaar
Kinderconcert 05/04/2020
Kinderconcert
De vereniging brengt een speciaal concert voor de jongste generatie.
Dodenherdenking De Stille Hof 04/05/2020
Dodenherdenking De Stille Hof
Ook dit jaar verleent de vereniging haar medewerking tijdens de Dodenherdenking op de Stille Hof in Hoogezand.
Koopavondconcert Van Beresteyn Veendam 14/05/2020
Koopavondconcert Van Beresteyn Veendam
Het Fanfarecorps H.S. is dit jaar te gast bij de serie populaire koopavondconcerten in Cultuurcentrum Van Beresteyn in Veendam.
Concert met meerdere korpsen 06/06/2020
Concert met meerdere korpsen
Samen met het muziekkorps brengen een aantal korpsen uit de omgeving weer een mooi concert. Nadere informatie volgt.
Goud van Oudjaar 2019!
Ook dit jaar brengt het Fanfarecorps H.S. weer een speciaal concert tussen Kerst en de jaarwisseling. Speciale gast is dit jaar zangeres Agnes Woltjes.
Sinterklaas op bezoek Yesterday
Sinterklaas op bezoek
Afgelopen donderdag werd er aan het einde van de wekelijkse repetitie hard op de deur geklopt. En ja hoor, Sinterklaas had aan het einde van een zeer drukke
Intocht Sinterklaas 16/11/2019
Intocht Sinterklaas
Vandaag is de Sint weer aangekomen in Hoogezand-Sappemeer. Eerst kwam de goedheiligman aan met zijn boot in Martenshoek, begeleid door een pietenorkestje.
Klusdag oktober 2019 26/10/2019
Klusdag oktober 2019
Vandaag was er weer een gezellige klusdag in en rondom het verenigingsgebouw. Er zijn flink weer wat bladeren geruimd en het onkruid stond er ook inmiddels