Gezellig kinderconcert.

Gezellig kinderconcert. Afgelopen zondag 24 maart gaf het fanfarecorps H.S. een kinderconcert in theater Kielzog in Hoogezand. Een goed gevulde zaal met kinderen, vaders en moeders, opa's en oma's en andere belangstellenden genoot van muziek van Harry Potter, Peter Pan, Mickey Mouse, Alladin en de Kleine Zeemeermin. De kinderen konden meespelen op verschillende instrumenten en er waren zelfs een paar bij die al heel goed konden dirigeren. De ouders en kinderen die meedoen aan het ouder- en kindorkest deden ook mee en speelden mee met de Mickey Mouse mars. Lijkt het je leuk om ook mee te doen met onze vereniging? Neem contact met ons op!

Huldigingen tijdens de ledenvergadering 03/07/2020
Huldigingen tijdens de ledenvergadering
Gisteren vond de uitgestelde ledenvergadering van onze vereniging plaats. Vanwege de corona-versoepelingen kon deze vergadering eindelijk plaatsvinden,
De repetities zijn weer los
Sinds 18 juni zijn we voorzichtig weer begonnen met de repetities van het muziekkorps. We houden ons strikt aan de regels van de RIVM, dus alle muzikanten
Serenades in Midden-Groningen 25/03/2020
Serenades in Midden-Groningen
Een aantal leden hebben het idee opgepakt om in deze moeilijke en bijzondere tijden serenades te gaan geven in Midden-Groningen. Zondagavond werd er gespeeld
Meer over Tea Stamhuis
Sinds de zomer van 2019 staat er een nieuwe dirigente voor het muziekkorps. Inmiddels heeft ze haar eerste concert met onze vereniging inmiddels gehad.