Gezellig kinderconcert.

Gezellig kinderconcert. Afgelopen zondag 24 maart gaf het fanfarecorps H.S. een kinderconcert in theater Kielzog in Hoogezand. Een goed gevulde zaal met kinderen, vaders en moeders, opa's en oma's en andere belangstellenden genoot van muziek van Harry Potter, Peter Pan, Mickey Mouse, Alladin en de Kleine Zeemeermin. De kinderen konden meespelen op verschillende instrumenten en er waren zelfs een paar bij die al heel goed konden dirigeren. De ouders en kinderen die meedoen aan het ouder- en kindorkest deden ook mee en speelden mee met de Mickey Mouse mars. Lijkt het je leuk om ook mee te doen met onze vereniging? Neem contact met ons op!

Intocht Sinterklaas 16/11/2019
Intocht Sinterklaas
De vereniging verleent net als vorig jaar weer haar medewerking aan de intocht van de Goedheiligman.
Terugblik ouder- en kindorkest 2018/2019 22/09/2019
Afgelopen donderdag is het Ouder- en kindorkest weer van start gegaan. Elke donderdag repeteren ze vanaf 18:45 voorafgaand aan de repetitie van het muziekkorps
Clubgebouw weer klaar voor de zomer 20/07/2019
Clubgebouw weer klaar voor de zomer