New Rhythm and Brass in St. Jozef 31/01/2019

New Rhythm and Brass in St. Jozef Vanavond speelde ons blaasorkest in huize St. Jozef in Sappemeer. Veel bewoners waren naar de grote zaal gekomen om te luisteren naar de herkenbare muziek uit de jaren 60, 70 en 80. Klanken van het nummer 'Mexico' tot een medley van Bert Kaempfert maakten er een gezellige avond van. Tussendoor werd iedereen verwend met lekkere hapjes en drankjes. Het was voor het orkest voor het eerst dat ze in St. Jozef speelden en dat leverde ook voor de bewoners een leuke afwisseling op tussen de activiteiten die er regelmatig gehouden worden.

Goud van Oudjaar 28/12/2019
Goud van Oudjaar
De mooiste nummers uit de Top 2000 uitgevoerd door het Fanfarecorps H.S. met als speciale gast Agnes Woltjes. Een gezellig concert tussen Kerst en Oudjaar
Goud van Oudjaar 2019!
Ook dit jaar brengt het Fanfarecorps H.S. weer een speciaal concert tussen Kerst en de jaarwisseling. Speciale gast is dit jaar zangeres Agnes Woltjes.
Intocht Sinterklaas 16/11/2019
Intocht Sinterklaas
Vandaag is de Sint weer aangekomen in Hoogezand-Sappemeer. Eerst kwam de goedheiligman aan met zijn boot in Martenshoek, begeleid door een pietenorkestje.
Klusdag oktober 2019 26/10/2019
Klusdag oktober 2019
Vandaag was er weer een gezellige klusdag in en rondom het verenigingsgebouw. Er zijn flink weer wat bladeren geruimd en het onkruid stond er ook inmiddels
Terugblik ouder- en kindorkest 2018/2019 22/09/2019