New Rhythm and Brass in St. Jozef 31/01/2019

New Rhythm and Brass in St. Jozef Vanavond speelde ons blaasorkest in huize St. Jozef in Sappemeer. Veel bewoners waren naar de grote zaal gekomen om te luisteren naar de herkenbare muziek uit de jaren 60, 70 en 80. Klanken van het nummer 'Mexico' tot een medley van Bert Kaempfert maakten er een gezellige avond van. Tussendoor werd iedereen verwend met lekkere hapjes en drankjes. Het was voor het orkest voor het eerst dat ze in St. Jozef speelden en dat leverde ook voor de bewoners een leuke afwisseling op tussen de activiteiten die er regelmatig gehouden worden.

Ouder & kindconcert Today
Ouder & kindconcert
Na het succes van het Disney concert van vorig jaar brengt de vereniging opnieuw een concert speciaal voor kinderen. Ons pas opgericht ouder & kindorkest
Dodenherdenking op de Stille Hof 04/05/2019
Dodenherdenking op de Stille Hof
Het muziekkorps verleent haar medewerking aan de dodenherdenking op de Stille Hof in Hoogezand.
Rondje Midden-Groningen 25/05/2019
Rondje Midden-Groningen
Het muziekkorps gaat net als vorig jaar op pad met een bus van het busmuseum en geeft een concert op verschillende plekken in de gemeente.
New Rhythm and Brass treedt op in Vlagtwedde 16/06/2019
New Rhythm and Brass treedt op in Vlagtwedde
New Rhythm and Brass treedt op in de tuin van huize Voor Anker 20/06/2019
New Rhythm and Brass treedt op in de tuin van huize Voor Anker
New Rhythm and Brass treedt bij mooi weer op in de tuin van huize Voor Anker.
Gratis kinderconcert!
Komende zondag 24 maart geeft het fanfarecorps H.S. een kinderconcert in theater Kielzog in Hoogezand. Iedereen die blij wordt van muziek van Harry Potter,
Goud van Oudjaar met Erwin de Vries 30/12/2018
Goud van Oudjaar met Erwin de Vries