Goud van Oudjaar met Erwin de Vries 30/12/2018

Goud van Oudjaar met Erwin de Vries Gisteravond presenteerde de vereniging weer haar inmiddels traditionele 'Goud van Oudjaar'-concert. Speciale gast was Erwin de Vries die, naast eigen nummers, ook nummers uit de Top 2000 met het orkest op de planken bracht. De Groninger muzikant staat inmiddels meer dan 20 jaar op de planken en laat zich inspireren door Groningen, de Groningers en zijn leven. Ieder jaar nodigt de vereniging een andere gast uit en dat levert elke keer weer een verrassende dynamiek op samen met het korps. De avond werd dan ook een bonte verzameling van grappige anekdotes, indrukwekkende muziek uit de Top 2000, romantische liedjes van Erwin die zich op gitaar begeleidde, maar ook dat liedje over die 'poedie'  samen met korps. Al met al genoeg redenen om volgende jaar weer door te gaan met deze traditie. Op 28 december 2019 is er weer een Goud van Oudjaar concert in theater Het Kielzog.

De 7 kilometer van Martenshoek 27/09/2019
De 7 kilometer van Martenshoek
New Rhythm and Brass treedt op tijdens de 7 kilometer van Martenshoek
De 4 mijl van Groningen 13/10/2019
De 4 mijl van Groningen
Blaasorkest 'New Rhythm and Brass' speelt tijdens de 4 Mijl in het centrum van Haren.
Intocht Sinterklaas 16/11/2019
Intocht Sinterklaas
De vereniging verleent net als vorig jaar weer haar medewerking aan de intocht van de Goedheiligman.
Clubgebouw weer klaar voor de zomer 20/07/2019
Clubgebouw weer klaar voor de zomer
Afgelopen donderdag hebben een flink aantal leden weer klussen verricht in en om het verenigingsgebouw: onkruid wieden, groenafval verwijderd, ramen
Zomeravondconcert Voor Anker 21/06/2019