Goud van Oudjaar met Erwin de Vries 30/12/2018

Goud van Oudjaar met Erwin de Vries Gisteravond presenteerde de vereniging weer haar inmiddels traditionele 'Goud van Oudjaar'-concert. Speciale gast was Erwin de Vries die, naast eigen nummers, ook nummers uit de Top 2000 met het orkest op de planken bracht. De Groninger muzikant staat inmiddels meer dan 20 jaar op de planken en laat zich inspireren door Groningen, de Groningers en zijn leven. Ieder jaar nodigt de vereniging een andere gast uit en dat levert elke keer weer een verrassende dynamiek op samen met het korps. De avond werd dan ook een bonte verzameling van grappige anekdotes, indrukwekkende muziek uit de Top 2000, romantische liedjes van Erwin die zich op gitaar begeleidde, maar ook dat liedje over die 'poedie'  samen met korps. Al met al genoeg redenen om volgende jaar weer door te gaan met deze traditie. Op 28 december 2019 is er weer een Goud van Oudjaar concert in theater Het Kielzog.

Rondje Midden-Groningen Saturday
Rondje Midden-Groningen
Het muziekkorps gaat net als vorig jaar op pad met een bus van het busmuseum en geeft een concert op verschillende plekken in de gemeente.
New Rhythm and Brass treedt op in Vlagtwedde 16/06/2019
New Rhythm and Brass treedt op in Vlagtwedde
New Rhythm and Brass treedt op in de tuin van huize Voor Anker 20/06/2019
New Rhythm and Brass treedt op in de tuin van huize Voor Anker
New Rhythm and Brass treedt bij mooi weer op in de tuin van huize Voor Anker.
Gezellig kinderconcert.
Afgelopen zondag 24 maart gaf het fanfarecorps H.S. een kinderconcert in theater Kielzog in Hoogezand. Een goed gevulde zaal met kinderen, vaders en moeders,
New Rhythm and Brass in St. Jozef 31/01/2019
New Rhythm and Brass in St. Jozef