Goud van Oudjaar met Erwin de Vries 30/12/2018

Goud van Oudjaar met Erwin de Vries Gisteravond presenteerde de vereniging weer haar inmiddels traditionele 'Goud van Oudjaar'-concert. Speciale gast was Erwin de Vries die, naast eigen nummers, ook nummers uit de Top 2000 met het orkest op de planken bracht. De Groninger muzikant staat inmiddels meer dan 20 jaar op de planken en laat zich inspireren door Groningen, de Groningers en zijn leven. Ieder jaar nodigt de vereniging een andere gast uit en dat levert elke keer weer een verrassende dynamiek op samen met het korps. De avond werd dan ook een bonte verzameling van grappige anekdotes, indrukwekkende muziek uit de Top 2000, romantische liedjes van Erwin die zich op gitaar begeleidde, maar ook dat liedje over die 'poedie'  samen met korps. Al met al genoeg redenen om volgende jaar weer door te gaan met deze traditie. Op 28 december 2019 is er weer een Goud van Oudjaar concert in theater Het Kielzog.

Koopavondconcert Van Beresteyn Veendam 29/10/2020
Koopavondconcert Van Beresteyn Veendam
Het Fanfarecorps H.S. is dit jaar te gast bij de serie populaire koopavondconcerten in Cultuurcentrum Van Beresteyn in Veendam.
Huldigingen tijdens de ledenvergadering 03/07/2020
Huldigingen tijdens de ledenvergadering
Gisteren vond de uitgestelde ledenvergadering van onze vereniging plaats. Vanwege de corona-versoepelingen kon deze vergadering eindelijk plaatsvinden,
De repetities zijn weer los
Sinds 18 juni zijn we voorzichtig weer begonnen met de repetities van het muziekkorps. We houden ons strikt aan de regels van de RIVM, dus alle muzikanten
Serenades in Midden-Groningen 25/03/2020
Serenades in Midden-Groningen
Een aantal leden hebben het idee opgepakt om in deze moeilijke en bijzondere tijden serenades te gaan geven in Midden-Groningen. Zondagavond werd er gespeeld
Meer over Tea Stamhuis
Sinds de zomer van 2019 staat er een nieuwe dirigente voor het muziekkorps. Inmiddels heeft ze haar eerste concert met onze vereniging inmiddels gehad.