Sint is weer in het land 17/11/2018

Sint is weer in het land Vanmiddag hebben een aantal muzikanten van de vereniging Sinterklaas begeleid tijdens intocht in Hoogezand. Om 12 uur kwam het schip 'Hoop op zegen'  de haven van Martenshoek binnenvaren. Door de lage waterstand in de Nederlandse wateren kon de stoomboot niet zo diep het land in komen. Sinterklaas vond het fijn weer in Hoogezand te zijn. Hij is gek op pannenkoeken met spek en hij weet dat de kinderen in Hoogezand-Sappemeer deze erg goed kunnen maken. Na Martenshoek bracht hij een bezoek aan Woldwijk, winkelcentrum de Hooge Meren en de winkelstraat in Sappemeer.

Goud van Oudjaar 28/12/2019
Goud van Oudjaar
De mooiste nummers uit de Top 2000 uitgevoerd door het Fanfarecorps H.S. met als speciale gast Agnes Woltjes. Een gezellig concert tussen Kerst en Oudjaar
Goud van Oudjaar 2019!
Ook dit jaar brengt het Fanfarecorps H.S. weer een speciaal concert tussen Kerst en de jaarwisseling. Speciale gast is dit jaar zangeres Agnes Woltjes.
Intocht Sinterklaas 16/11/2019
Intocht Sinterklaas
Vandaag is de Sint weer aangekomen in Hoogezand-Sappemeer. Eerst kwam de goedheiligman aan met zijn boot in Martenshoek, begeleid door een pietenorkestje.
Klusdag oktober 2019 26/10/2019
Klusdag oktober 2019
Vandaag was er weer een gezellige klusdag in en rondom het verenigingsgebouw. Er zijn flink weer wat bladeren geruimd en het onkruid stond er ook inmiddels
Terugblik ouder- en kindorkest 2018/2019 22/09/2019