Sint is weer in het land 17/11/2018

Sint is weer in het land Vanmiddag hebben een aantal muzikanten van de vereniging Sinterklaas begeleid tijdens intocht in Hoogezand. Om 12 uur kwam het schip 'Hoop op zegen'  de haven van Martenshoek binnenvaren. Door de lage waterstand in de Nederlandse wateren kon de stoomboot niet zo diep het land in komen. Sinterklaas vond het fijn weer in Hoogezand te zijn. Hij is gek op pannenkoeken met spek en hij weet dat de kinderen in Hoogezand-Sappemeer deze erg goed kunnen maken. Na Martenshoek bracht hij een bezoek aan Woldwijk, winkelcentrum de Hooge Meren en de winkelstraat in Sappemeer.

Koopavondconcert Van Beresteyn Veendam 29/10/2020
Koopavondconcert Van Beresteyn Veendam
Het Fanfarecorps H.S. is dit jaar te gast bij de serie populaire koopavondconcerten in Cultuurcentrum Van Beresteyn in Veendam.
Uitbuiken met Jan Henk de Groot 27/12/2020
Uitbuiken met Jan Henk de Groot
Lekker uitbuiken op derde kerstdag. Dit jaar is Jan Henk de Groot de speciale gast van onze vereniging tijdens dit concert.
We hebben deze week je steun hard nodig! 23/05/2020
We hebben deze week je steun hard nodig!
Door het coronavirus zit ook het lokale culturele leven in zwaar weer. Vandaar dat we deze week een mobiele collecte doen, onder de vlag van het Cultuurfonds.
Serenades in Midden-Groningen 25/03/2020
Serenades in Midden-Groningen
Een aantal leden hebben het idee opgepakt om in deze moeilijke en bijzondere tijden serenades te gaan geven in Midden-Groningen. Zondagavond werd er gespeeld
Meer over Tea Stamhuis
Sinds de zomer van 2019 staat er een nieuwe dirigente voor het muziekkorps. Inmiddels heeft ze haar eerste concert met onze vereniging inmiddels gehad.
Goud van Oud met Agnes Woltjes 29/12/2019
Goud van Oud met Agnes Woltjes
Gisteravond vond voor de vierde keer het Goud van Oudconcert plaats in theater Kielzog in Hoogezand. Tussen Kerst en de jaarwisseling geeft het muziekkorps