Sint is weer in het land 17/11/2018

Sint is weer in het land Vanmiddag hebben een aantal muzikanten van de vereniging Sinterklaas begeleid tijdens intocht in Hoogezand. Om 12 uur kwam het schip 'Hoop op zegen'  de haven van Martenshoek binnenvaren. Door de lage waterstand in de Nederlandse wateren kon de stoomboot niet zo diep het land in komen. Sinterklaas vond het fijn weer in Hoogezand te zijn. Hij is gek op pannenkoeken met spek en hij weet dat de kinderen in Hoogezand-Sappemeer deze erg goed kunnen maken. Na Martenshoek bracht hij een bezoek aan Woldwijk, winkelcentrum de Hooge Meren en de winkelstraat in Sappemeer.

De 7 kilometer van Martenshoek 27/09/2019
De 7 kilometer van Martenshoek
New Rhythm and Brass treedt op tijdens de 7 kilometer van Martenshoek
Clubgebouw weer klaar voor de zomer Last Saturday