Optreden New Rhythm and Brass 12/07/2018

Optreden New Rhythm and Brass Gisteren trad het blaasorkest New Rhythm and Brass op in de tuin van de Saskiahof in Hoogezand. De bewoners genoten van de muziek vanaf de jeu de boule baan of vanaf hun balkon. Het was een heerlijke zomeravond met muziek van toen. In de pauze werd iedereen door de bewoners voorzien van een natje en een droogje. Vorige week was het orkest nog aanwezig bij de TT in Assen, waar de bezoekers tussen het geluid van de motoren door ook van de ontspannen muziek konden genieten.

Goud van Oudjaar 28/12/2019
Goud van Oudjaar
De mooiste nummers uit de Top 2000 uitgevoerd door het Fanfarecorps H.S. met als speciale gast Agnes Woltjes. Een gezellig concert tussen Kerst en Oudjaar
Goud van Oudjaar 2019!
Ook dit jaar brengt het Fanfarecorps H.S. weer een speciaal concert tussen Kerst en de jaarwisseling. Speciale gast is dit jaar zangeres Agnes Woltjes.
Intocht Sinterklaas 16/11/2019
Intocht Sinterklaas
Vandaag is de Sint weer aangekomen in Hoogezand-Sappemeer. Eerst kwam de goedheiligman aan met zijn boot in Martenshoek, begeleid door een pietenorkestje.
Klusdag oktober 2019 26/10/2019
Klusdag oktober 2019
Vandaag was er weer een gezellige klusdag in en rondom het verenigingsgebouw. Er zijn flink weer wat bladeren geruimd en het onkruid stond er ook inmiddels
Terugblik ouder- en kindorkest 2018/2019 22/09/2019