Rondje Midden-Groningen 24/06/2018

Rondje Midden-Groningen Gisteren heeft de vereniging  een rondje Midden-Groningen gedaan in een bus van het Nationaal Bus Museum. Het muziekkorps verzorgde een miniconcert op drie locaties in onze nieuwe gemeente: woonzorgcentrum Gockingaheem in Noordbroek, het Ufkeshuis in Siddeburen en de dag werd afgesloten met een optreden in de Ruyterflat in Hoogezand. Sinds 1 januari vormen Slochteren, Menterwolde en Hoogezand-Sappemeer een nieuwe gemeente en het leek ons ontzettend leuk om op deze manier kennis te maken met de verschillende locaties in de gemeente 'Midden-Groningen'. Onze chauffeur Johan bracht ons op alle locaties en overal werden we gastvrij ontvangen en brachten we een programma van muziek van Disney films tot Neil Diamond en Tom Jones. Elk optreden werd afgesloten met de mars 'Sons of the Brave'. De ontzettend gezellige dag werd afgesloten in het verenigingsgebouw met een gezamenlijke maaltijd.

Ouder & kindconcert Today
Ouder & kindconcert
Na het succes van het Disney concert van vorig jaar brengt de vereniging opnieuw een concert speciaal voor kinderen. Ons pas opgericht ouder & kindorkest
Dodenherdenking op de Stille Hof 04/05/2019
Dodenherdenking op de Stille Hof
Het muziekkorps verleent haar medewerking aan de dodenherdenking op de Stille Hof in Hoogezand.
Rondje Midden-Groningen 25/05/2019
Rondje Midden-Groningen
Het muziekkorps gaat net als vorig jaar op pad met een bus van het busmuseum en geeft een concert op verschillende plekken in de gemeente.
New Rhythm and Brass treedt op in Vlagtwedde 16/06/2019
New Rhythm and Brass treedt op in Vlagtwedde
New Rhythm and Brass treedt op in de tuin van huize Voor Anker 20/06/2019
New Rhythm and Brass treedt op in de tuin van huize Voor Anker
New Rhythm and Brass treedt bij mooi weer op in de tuin van huize Voor Anker.
Gratis kinderconcert!
Komende zondag 24 maart geeft het fanfarecorps H.S. een kinderconcert in theater Kielzog in Hoogezand. Iedereen die blij wordt van muziek van Harry Potter,
New Rhythm and Brass in St. Jozef 31/01/2019
New Rhythm and Brass in St. Jozef