Rondje Midden-Groningen 24/06/2018

Rondje Midden-Groningen Gisteren heeft de vereniging  een rondje Midden-Groningen gedaan in een bus van het Nationaal Bus Museum. Het muziekkorps verzorgde een miniconcert op drie locaties in onze nieuwe gemeente: woonzorgcentrum Gockingaheem in Noordbroek, het Ufkeshuis in Siddeburen en de dag werd afgesloten met een optreden in de Ruyterflat in Hoogezand. Sinds 1 januari vormen Slochteren, Menterwolde en Hoogezand-Sappemeer een nieuwe gemeente en het leek ons ontzettend leuk om op deze manier kennis te maken met de verschillende locaties in de gemeente 'Midden-Groningen'. Onze chauffeur Johan bracht ons op alle locaties en overal werden we gastvrij ontvangen en brachten we een programma van muziek van Disney films tot Neil Diamond en Tom Jones. Elk optreden werd afgesloten met de mars 'Sons of the Brave'. De ontzettend gezellige dag werd afgesloten in het verenigingsgebouw met een gezamenlijke maaltijd.

De 7 kilometer van Martenshoek 27/09/2019
De 7 kilometer van Martenshoek
New Rhythm and Brass treedt op tijdens de 7 kilometer van Martenshoek
Clubgebouw weer klaar voor de zomer 20/07/2019