Rondje Midden-Groningen 24/06/2018

Rondje Midden-Groningen Gisteren heeft de vereniging  een rondje Midden-Groningen gedaan in een bus van het Nationaal Bus Museum. Het muziekkorps verzorgde een miniconcert op drie locaties in onze nieuwe gemeente: woonzorgcentrum Gockingaheem in Noordbroek, het Ufkeshuis in Siddeburen en de dag werd afgesloten met een optreden in de Ruyterflat in Hoogezand. Sinds 1 januari vormen Slochteren, Menterwolde en Hoogezand-Sappemeer een nieuwe gemeente en het leek ons ontzettend leuk om op deze manier kennis te maken met de verschillende locaties in de gemeente 'Midden-Groningen'. Onze chauffeur Johan bracht ons op alle locaties en overal werden we gastvrij ontvangen en brachten we een programma van muziek van Disney films tot Neil Diamond en Tom Jones. Elk optreden werd afgesloten met de mars 'Sons of the Brave'. De ontzettend gezellige dag werd afgesloten in het verenigingsgebouw met een gezamenlijke maaltijd.

New Rhythm and Brass treedt op in Vlagtwedde Today
New Rhythm and Brass treedt op in Vlagtwedde
Blaasorkest 'New Rhythm and Brass' is op 16 juni te vinden op de landbouwbeurs in Vlagtwedde.Tussen
New Rhythm and Brass treedt op in de tuin van huize Voor Anker Thursday
New Rhythm and Brass treedt op in de tuin van huize Voor Anker
New Rhythm and Brass treedt bij mooi weer op in de tuin van huize Voor Anker.
Met de bus door Midden-Groningen 25/05/2019
Met de bus door Midden-Groningen
Na het succes van vorig jaar hebben we ook dit jaar een rondje Midden-Groningen gedaan in een bus van het
Gezellig kinderconcert.