Rondje Midden-Groningen 24/06/2018

Rondje Midden-Groningen Gisteren heeft de vereniging  een rondje Midden-Groningen gedaan in een bus van het Nationaal Bus Museum. Het muziekkorps verzorgde een miniconcert op drie locaties in onze nieuwe gemeente: woonzorgcentrum Gockingaheem in Noordbroek, het Ufkeshuis in Siddeburen en de dag werd afgesloten met een optreden in de Ruyterflat in Hoogezand. Sinds 1 januari vormen Slochteren, Menterwolde en Hoogezand-Sappemeer een nieuwe gemeente en het leek ons ontzettend leuk om op deze manier kennis te maken met de verschillende locaties in de gemeente 'Midden-Groningen'. Onze chauffeur Johan bracht ons op alle locaties en overal werden we gastvrij ontvangen en brachten we een programma van muziek van Disney films tot Neil Diamond en Tom Jones. Elk optreden werd afgesloten met de mars 'Sons of the Brave'. De ontzettend gezellige dag werd afgesloten in het verenigingsgebouw met een gezamenlijke maaltijd.

Intocht Sinterklaas Saturday
Intocht Sinterklaas
De vereniging verleent net als vorig jaar weer haar medewerking aan de intocht van de Goedheiligman.
Klusdag oktober 2019 26/10/2019
Klusdag oktober 2019
Vandaag was er weer een gezellige klusdag in en rondom het verenigingsgebouw. Er zijn flink weer wat bladeren geruimd en het onkruid stond er ook inmiddels
Terugblik ouder- en kindorkest 2018/2019 22/09/2019