Tuinconcert 22/06/2018

Gisteren verzorgden we een tuinconcert bij huize Voor Anker in Hoogezand. Gezien de buitentemperatuur vond het concert binnen plaats. Ook de regenbuien die tijdens het concert vielen zouden niet bijgedragen hebben tot een geslaagd concert. Binnen was het lekker warm en reuze gezellig. Het repertoire bestond uit herkenbare muziek zoals Summertime, muziek uit Disney films en klassiekers van Frank Sinatra, Tom Jones en Neil Diamond. Veel lovende reacties uit de zaal en we kregen zelfs een verzoeknummer, misschien doen we die volgend jaar.

Dodenherdenking op de Stille Hof 04/05/2019
Dodenherdenking op de Stille Hof
Het muziekkorps verleent haar medewerking aan de dodenherdenking op de Stille Hof in Hoogezand.
Rondje Midden-Groningen 25/05/2019
Rondje Midden-Groningen
Het muziekkorps gaat net als vorig jaar op pad met een bus van het busmuseum en geeft een concert op verschillende plekken in de gemeente.
New Rhythm and Brass treedt op in Vlagtwedde 16/06/2019
New Rhythm and Brass treedt op in Vlagtwedde
New Rhythm and Brass treedt op in de tuin van huize Voor Anker 20/06/2019
New Rhythm and Brass treedt op in de tuin van huize Voor Anker
New Rhythm and Brass treedt bij mooi weer op in de tuin van huize Voor Anker.
Gezellig kinderconcert.
Afgelopen zondag 24 maart gaf het fanfarecorps H.S. een kinderconcert in theater Kielzog in Hoogezand. Een goed gevulde zaal met kinderen, vaders en moeders,
New Rhythm and Brass in St. Jozef 31/01/2019
New Rhythm and Brass in St. Jozef