Tuinconcert 22/06/2018

Gisteren verzorgden we een tuinconcert bij huize Voor Anker in Hoogezand. Gezien de buitentemperatuur vond het concert binnen plaats. Ook de regenbuien die tijdens het concert vielen zouden niet bijgedragen hebben tot een geslaagd concert. Binnen was het lekker warm en reuze gezellig. Het repertoire bestond uit herkenbare muziek zoals Summertime, muziek uit Disney films en klassiekers van Frank Sinatra, Tom Jones en Neil Diamond. Veel lovende reacties uit de zaal en we kregen zelfs een verzoeknummer, misschien doen we die volgend jaar.

De 7 kilometer van Martenshoek 27/09/2019
De 7 kilometer van Martenshoek
New Rhythm and Brass treedt op tijdens de 7 kilometer van Martenshoek
Clubgebouw weer klaar voor de zomer 20/07/2019