New Rhythm and Brass

New Rhythm and Brass Onderdeel van onze vereniging is New Rhythm and Brass. Dit orkest bestaande uit leden van het fanfarecorps, speelt muziek die zijn oorsprong vindt in de periode van de Duitse dans- en schlagermuziek vanaf de zestiger jaren tot nu. Grote bekende is natuurlijk de band van James Last, maar daarnaast wordt er ook Noord- en Zuid-Amerikaanse en populaire muziek toegevoegd aan het repetoire van de band.

De muzikale leiding van het orkest is in handen van Klaas van der Meer.Het orkest is in omvang kleiner dan het Fanfarecorps en daarom goed te boeken voor kleine ruimtes.

Ook op jaarmarkten, dorpsfeesten en besloten feesten is het orkest een waardevolle aanvulling op een programma! De aansprekende muziek wordt door een brede doelgroep gewaardeerd. Wilt u het orkest boeken? Neem voor het afstemmen van prijzen contact op via het contactformulier.

Rondje Midden Groningen Tomorrow
Rondje Midden Groningen
Het muziekkorps gaat deze dag op tournee naar een aantal woon en verzorgingstehuizen in de gemeente Midden Groningen.
Goud van Oud Concert 29/12/2018
Goud van Oud Concert
Wegens het groot succes wederom op de agenda. Het Goud van Oud Concert in het Kielzog in Hoogezand. De gast artiest is nog niet bekend. Maar waarschijnlijk
Top 2000 concert 01/01/2017