De vereniging

De vereniging Fanfarecorps H.S. (Hoogezand-Sappemeer) is een actieve muziekvereniging die bestaat uit een muziekkorps in fanfarebezetting en blaasorkest 'New Rythm and Brass'.

Als muziekvereniging in Hoogezand-Sappemeer werken we aan ‘een nieuwe jas’ voor het fanfarecorps; met bekende, lichte muziek op aansprekende locaties. We werken aan samenwerkingen met de muziekschool en met basisscholen. De reacties zijn positief en de concerten worden door een groeiend publiek enorm gewaardeerd.

Voor meer informatie en boekingen kunt u terecht bij het secretariaat.Fanfarecorps H.S. is opgericht in 1900 en is niet weg te denken uit de geschiedenis van Hoogezand-Sappemeer. Sinds 2012 staat het orkest onder leiding van José Toribio. De repetities worden gehouden op de donderdagavond in ons eigen verenigingsgebouw in Hoogezand.

Dodenherdenking 04/05/2018
Dodenherdenking
Het muziekkorps verleent haar medewerking aan de Jaarlijkse Dodenherdenking op de Stille Hof in Hoogezand.
Zomer Avond Concert 21/06/2018
Zomer Avond Concert
Het muziekkorps treedt op tijdens het Zomer Avond Concert in het Voor Anker in Hoogezand. Aanvang 19.00 uur.
Rondje Midden Groningen 23/06/2018
Rondje Midden Groningen
Het muziekkorps gaat deze dag op tournee naar een aantal woon en verzorgingstehuizen in de gemeente Midden Groningen.
Goud van Oud Concert 29/12/2018
Goud van Oud Concert
Wegens het groot succes wederom op de agenda. Het Goud van Oud Concert in het Kielzog in Hoogezand. De gast artiest is nog niet bekend. Maar waarschijnlijk
Top 2000 concert 01/01/2017