De vereniging

De vereniging Fanfarecorps H.S. (Hoogezand-Sappemeer) is een actieve muziekvereniging die bestaat uit een muziekkorps in fanfarebezetting en blaasorkest 'New Rythm and Brass'.

Als muziekvereniging in Hoogezand-Sappemeer werken we aan ‘een nieuwe jas’ voor het fanfarecorps; met bekende, lichte muziek op aansprekende locaties. We werken aan samenwerkingen met de muziekschool en met basisscholen. De reacties zijn positief en de concerten worden door een groeiend publiek enorm gewaardeerd.

Voor meer informatie en boekingen kunt u terecht bij het secretariaat.Fanfarecorps H.S. is opgericht in 1900 en is niet weg te denken uit de geschiedenis van Hoogezand-Sappemeer. Sinds 2012 staat het orkest onder leiding van José Toribio. De repetities worden gehouden op de donderdagavond in ons eigen verenigingsgebouw in Hoogezand.

Goud van Oud Jaars Concert m.m.v. Erwin de Vries 29/12/2018
Goud van Oud Jaars Concert m.m.v. Erwin de Vries
de derde editie van het Goud van Oud Jaarsconcert met muziek uit de Top 2000. Dit jaar o.a. op het programma: Queen, Ramses Shaffy, Leonard Cohen en Elton
Optreden New Rhythm and Brass 12/07/2018