Dodenherdenking op 'De Stille Hof' 05/05/2024

Dodenherdenking op 'De Stille Hof' Gisteravond was het muziekkorps te vinden op begraafplaats 'De Stille Hof'. Daar vonden de plechtigheden plaats rond de dodenherdenking in Hoogezand. Naast enkele koralen, het taptoe signaal en het Wilhelmus werden ook twee werken gespeeld die speciaal voor 4 mei zijn geschreven. Naast de lokatie 'De Stille Hof' was er ook een trompettist bij de herdenking in Kropswolde en werd het signaal ook door één van onze trompettisten tijdens de herdenking om 18:00 bij het Joods monument ten gehore gebracht.

New Rhythm & Brass TT Assen 30/06/2024
New Rhythm & Brass TT Assen
Blaasorkest 'New Rhythm & Brass' treedt op bij de TT in Assen
Muziekkorps treedt op in Ufkenshuis Siddeburen 06/07/2024
Muziekkorps treedt op in Ufkenshuis Siddeburen
Het muziekkorps geeft een concert bij Zonnehuis Groep Noord locatie Ufkenshuis in Siddeburen
New Rhythm & Brass '4Mijl4You' 12/10/2024
New Rhythm & Brass '4Mijl4You'
Blaasorkest 'New Rhythm & Brass' treedt op bij de 4Mijl4You in Haren (onder voorbehoud)
Pietenorkest Intocht Sinterklaas (optie) 16/11/2024
Pietenorkest Intocht Sinterklaas (optie)
Het Pietenorkest treedt op tijdens de intocht van Sinterklaas in Hoogezand en Sappemeer.
Jubileumconcert, Reis door de tijd met HS 04/01/2025
Jubileumconcert, Reis door de tijd met HS
De vereniging bestaat 125 jaar! We reizen tijdens dit concert door de tijd met muziek van vroeger en nu.
De locatie is Theater Kielzog in Hoogezand.
Druk weekend Afgelopen zondag
Druk weekend
Vanmiddag speelde blaasorkest ‘New Rhythm and Brass’ op de landbouwbeurs in Vlagtwedde. Ondanks het slechte weer, vaderdag, het EK voetbal en Delfsail
Intocht avondvierdaagse 2024 01/06/2024
Intocht avondvierdaagse 2024
Gisteravond was de vereniging weer present bij het Huis van Bestuur en Cultuur in Hoogezand. Daar liep de route van de intocht van de avondvierdaagse langs
De vlag is weer in top 12/05/2024
De vlag is weer in top
Vanmorgen vroeg om 09:00 hebben Esther en Martin op trompet weer de muzikale begeleiding verzorgd van de 'Dag van de verpleging'  in het Martiniziekenhuis.
New Rhythm & Brass in de Burcht 25/04/2024
New Rhythm & Brass in de Burcht
Vanavond speelde blaasorkest New Rhythm & Brass voor de bewoners van de Burcht. Het optreden werd aangeboden door twee bewoners en tevens familieleden