New Rhythm & Brass in de Ruyterflat 11/01/2023

New Rhythm & Brass in de Ruyterflat Vanavond speelde blaasorkest New Rhythm & Brass in de Ruyterflat in Hoogezand. Het was na de coronaperiode weer één van de eerste muziekavonden. Het orkest speelde bekende muziek uit de jaren 60, 70 en 80: James Last, Bert Kaempfert, maar ook Abba en bekende Nederlandse krakers. Na afloop nog een spannende verloting, het was in ieder geval een gezellige avond die zeker weer voor herhaling vatbaar is.

Kinderconcert 01/04/2023
Kinderconcert
Op 1 of 2 april geeft het muziekkorps een concert voor de jongsten onder ons: het kinderconcert!
Meerkorpsenconcert 03/06/2023
Meerkorpsenconcert
Naast onze vereniging kunt u tijdens dit concert ook genieten van een aantal korpsen uit de omgeving.
Sing-a-long concert 30/12/2023
Sing-a-long concert
Zing mee met de bekende melodieën tijdens dit concert.
Oudjaar met Jan Henk de Groot 31/12/2022
Oudjaar met Jan Henk de Groot
Eindelijk na drie jaar kon er gisteravond weer een oudjaarsconcert gegeven worden. Afgelopen jaren kon het helaas niet doorgaan vanwege de coronapandemie,
Kerstavond in Zuidlaren 25/12/2022