Wia Buze en Harma Boer 29/09/2022

Wia Buze en Harma Boer In het kader van het Maestro concert waren deze avond Wia Buze en Harma Boer aanwezig op de wekelijkse repetitie. Zij kregen uitleg over het dirigeren van een orkest. Zaterdag 8 oktober staan ze er alleen voor. Dan presenteert Maarten Peters het Maestroconcert in de Vredekerk in Hoogezand. Vier bekende groningers dirigeren het orkest waaronder Wia en Harma. Beide dames zien dit concert met veel spanning tegemoet want dan nemen ze het op tegen burgemeester Hoogendoorn en Erik Hulsegge. Vanavond bleek dat ze best wel talent hadden voor het vak als dirigent.

Kinderconcert 01/04/2023
Kinderconcert
Op 1 of 2 april geeft het muziekkorps een concert voor de jongsten onder ons: het kinderconcert!
Meerkorpsenconcert 03/06/2023
Meerkorpsenconcert
Naast onze vereniging kunt u tijdens dit concert ook genieten van een aantal korpsen uit de omgeving.
Sing-a-long concert 30/12/2023
Sing-a-long concert
Zing mee met de bekende melodieën tijdens dit concert.
New Rhythm & Brass in de Ruyterflat 11/01/2023
New Rhythm & Brass in de Ruyterflat
Vanavond speelde blaasorkest New Rhythm & Brass in de Ruyterflat in Hoogezand. Het was na de coronaperiode weer één van de eerste muziekavonden.
Oudjaar met Jan Henk de Groot 31/12/2022
Oudjaar met Jan Henk de Groot
Eindelijk na drie jaar kon er gisteravond weer een oudjaarsconcert gegeven worden. Afgelopen jaren kon het helaas niet doorgaan vanwege de coronapandemie,
Kerstavond in Zuidlaren 25/12/2022