Erik Hulsegge oefent met het orkest 23/09/2022

Erik Hulsegge oefent met het orkest Elke week komt er nu een bekende Groninger langs op onze repetitie. Het zijn de deelnemers aan het maestroconcert dat 8 oktober plaatsvindt in de Vredekerk in Hoogezand. Gisteravond was het de beurt aan Erik Hulsegge. Hij heeft ooit in een radio uitzending gezegd dat hij wel eens een groot orkest zou willen dirigeren: 8 oktober gaat het gebeuren. Volgende week komen weervrouw Harma Boer en zangeres Wia Buze langs. Wilt u graag getuige zijn van het eindresultaat? Reserveer hier kaarten voor het concert.

Kinderconcert 01/04/2023
Kinderconcert
Op 1 of 2 april geeft het muziekkorps een concert voor de jongsten onder ons: het kinderconcert!
Meerkorpsenconcert 03/06/2023
Meerkorpsenconcert
Naast onze vereniging kunt u tijdens dit concert ook genieten van een aantal korpsen uit de omgeving.
Sing-a-long concert 30/12/2023
Sing-a-long concert
Zing mee met de bekende melodieën tijdens dit concert.
New Rhythm & Brass in de Ruyterflat 11/01/2023
New Rhythm & Brass in de Ruyterflat
Vanavond speelde blaasorkest New Rhythm & Brass in de Ruyterflat in Hoogezand. Het was na de coronaperiode weer één van de eerste muziekavonden.
Oudjaar met Jan Henk de Groot 31/12/2022
Oudjaar met Jan Henk de Groot
Eindelijk na drie jaar kon er gisteravond weer een oudjaarsconcert gegeven worden. Afgelopen jaren kon het helaas niet doorgaan vanwege de coronapandemie,
Kerstavond in Zuidlaren 25/12/2022