Goud van Oudjaar met Erwin de Vries 30/12/2018

Goud van Oudjaar met Erwin de Vries Gisteravond presenteerde de vereniging weer haar inmiddels traditionele 'Goud van Oudjaar'-concert. Speciale gast was Erwin de Vries die, naast eigen nummers, ook nummers uit de Top 2000 met het orkest op de planken bracht. De Groninger muzikant staat inmiddels meer dan 20 jaar op de planken en laat zich inspireren door Groningen, de Groningers en zijn leven. Ieder jaar nodigt de vereniging een andere gast uit en dat levert elke keer weer een verrassende dynamiek op samen met het korps. De avond werd dan ook een bonte verzameling van grappige anekdotes, indrukwekkende muziek uit de Top 2000, romantische liedjes van Erwin die zich op gitaar begeleidde, maar ook dat liedje over die 'poedie'  samen met korps. Al met al genoeg redenen om volgende jaar weer door te gaan met deze traditie. Op 28 december 2019 is er weer een Goud van Oudjaar concert in theater Het Kielzog.

Sint is weer in het land 17/11/2018
Sint is weer in het land
Vanmiddag hebben een aantal muzikanten van de vereniging Sinterklaas begeleid tijdens intocht in Hoogezand. Om 12 uur kwam het schip 'Hoop op zegen'  de
Drukke week New Rhythm and Brass