Ouder & Kinder concert met de muziek van Disney!

Ouder & Kinder concert met de muziek van Disney! Op 8 april kwam een grote groep ouders en kinderen  naar het Kielzog om te genieten van de mooiste muziek uit Disney films.  De kinderen zongen mee met muziek uit Frozen, Planes en Belle en het Beest. Ook werd het het korps door een aantal kinderen gedirigeerd en werden alle instrumenten gedemonstreerd aan de het publiek.

Samen muziek maken is leuk en leerzaam. Daarom start Fanfarecorps H.S. dit najaar met het Ouder & Kind Orkest.  In dit orkest leer je als ouder samen met je kind (tegelijkertijd) een instrument bespelen. Je motiveert elkaar en vindt samen je plaats in de muziekvereniging. De eerste editie is een pilot waaraan kinderen (en hun ouders) vanaf ongeveer 9 jaar gratis mee mogen doen. Interesse om mee te doen met het Ouder & Kind Orkest? Neem dan contact op via de contactpagina.

Rondje Midden Groningen Tomorrow
Rondje Midden Groningen
Het muziekkorps gaat deze dag op tournee naar een aantal woon en verzorgingstehuizen in de gemeente Midden Groningen.
Goud van Oud Concert 29/12/2018
Goud van Oud Concert
Wegens het groot succes wederom op de agenda. Het Goud van Oud Concert in het Kielzog in Hoogezand. De gast artiest is nog niet bekend. Maar waarschijnlijk
Top 2000 concert 01/01/2017