Havenfeest Uitwellingerga

Ook dit jaar was blaasorkest Rhythm and Brass weer van de partij op het havenfeest in de haven 'Hart van Friesland' in Uitwellingerga. Tijdens deze avond op 30 september werd het recreatie seizoen afgesloten door de vast gasten van het recreatiecentrum. Er is niet alleen een haven, maar gasten kunnen ook overnachten in het appartementencomplex. De haven ligt centraal in het Friesche merengebied vlak bij Sneek en natuurlijk het Sneekermeer. Het orkest verzorgde de muziek tijdens het eten. In tegenstelling tot vorig jaar, toen het heerlijk weer was, lieten de weergoden ons deze keer in de steek. Pas tijdens zonsondergang was de zon even te zien.

Walt Disney Concert 08/04/2018
Walt Disney Concert
Een concert voor het hele gezin, met de mooiste muziek uit diverse Walt Disney films. Het concert zal plaatsvinden in het Kielzog in Hoogezand. Binnenkort
Dodenherdenking 04/05/2018
Dodenherdenking
Het muziekkorps verleent haar medewerking aan de Jaarlijkse Dodenherdenking op de Stille Hof in Hoogezand.
Zomer Avond Concert 21/06/2018
Zomer Avond Concert
Het muziekkorps treedt op tijdens het Zomer Avond Concert in het Voor Anker in Hoogezand. Aanvang 19.00 uur.
Rondje Midden Groningen 23/06/2018
Rondje Midden Groningen
Het muziekkorps gaat deze dag op tournee naar een aantal woon en verzorgingstehuizen in de gemeente Midden Groningen.
Goud van Oud Concert 29/12/2018
Goud van Oud Concert
Wegens het groot succes wederom op de agenda. Het Goud van Oud Concert in het Kielzog in Hoogezand. De gast artiest is nog niet bekend. Maar waarschijnlijk
Top 2000 concert 01/01/2017