Ouder & Kinder concert met de muziek van Disney!

Ouder & Kinder concert met de muziek van Disney! Op 8 april kwam een grote groep ouders en kinderen  naar het Kielzog om te genieten van de mooiste muziek uit Disney films.  De kinderen zongen mee met muziek uit Frozen, Planes en Belle en het Beest. Ook werd het het korps door een aantal kinderen gedirigeerd en werden alle instrumenten gedemonstreerd aan de het publiek.

Samen muziek maken is leuk en leerzaam. Daarom start Fanfarecorps H.S. dit najaar met het Ouder & Kind Orkest.  In dit orkest leer je als ouder samen met je kind (tegelijkertijd) een instrument bespelen. Je motiveert elkaar en vindt samen je plaats in de muziekvereniging. De eerste editie is een pilot waaraan kinderen (en hun ouders) vanaf ongeveer 9 jaar gratis mee mogen doen. Interesse om mee te doen met het Ouder & Kind Orkest? Neem dan contact op via de contactpagina.
New Rhythm and Brass in St. Jozef 31/01/2019
New Rhythm and Brass in St. Jozef
Vanavond speelde ons blaasorkest in huize St. Jozef in Sappemeer. Veel bewoners waren naar de grote zaal gekomen om te luisteren naar de herkenbare muziek
Goud van Oudjaar met Erwin de Vries 30/12/2018